Muhabbit

Mt.Gox Cephesinde Yeni Gelişmeler Yaşanıyor!

Mt.Gox cephesinden yeni açıklama geldi.

Kripto para camiasının bilmesi gereken en önemli olaylarından biri olan Mt.Gox cephesinde, yeni gelişmeler yaşanıyor. Hatırlayacağınız üzere bir zamanlar dünyanın en büyük Tokyo merkezli Bitcoin borsası olan Mt.Gox, büyük bir skandala ev sahipliği yapmıştı. 2014 yılında Mt.Gox’un kendine ait olan Bitcoin’lerle birlikte, 850 bin Bitcoin hackerlar tarafından çalınmıştı.

Mt.Gox

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu olay sonrasında ise Mt.Gox iflas bayraklarını çekmişti. İflas sonrasında kullanıcılara geri ödeme yapamayan borsa, yaklaşık 8 yıldır davalarla boğuşuyor. Bu davalar sürecinde, iflas etmiş borsaya ait, içerisinde 200.000 Bitcoin olan bir cüzdan olduğu açığa çıkmıştı.

Süregelen davalar sonucunda Tokyo Bölge Mahkemesi tarafından göreve alınmış tasfiye komisyonu, Mt.Gox’un içerisinde 200.000 BTC unutulmuş cüzdanından, borsada varlıklarını kaybeden mağdur kullanıcılarına 150.000 BTC dağıtılmasına karar vermişti.

Mt. Gox’tan Açıklama Geldi!

Davalar sonucunda Mt Gox harekete geçerek, zamanında mağdur olmuş kullanıcılarına ödeme yapmaya başlayacağını belirten e-mailler göndermeye başladığı bildirildi.

Twitter üzerinden paylaşılan bir gönderideki e-mailde şu ifadeler yer alıyor:

“Rehabilitasyon plânı mütevelli heyeti, 16 Kasım 2021 tarihinde Tokyo Bölge Mahkemesi tarafından onaylanan yeniden ödeme plânı neticesinde, kullanıcılara ödeme yapmaya hazırlanmaktadır. Lütfen, ödeme süreciyle ilgili önemli ve gerekli bilgilerin bulunduğu e-posta’yı dikkatlice okuyunuz.”

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version