Muhabbit

Muhabbit Capital’den Bir Yatırım Daha!

Muhabbit Capital, Struct Finance’i desteklediğini duyurdu. Fonlama turunda 3,9 milyon dolar toplayan Struct Finance’i kimler destekledi?

struct mc ventures

struct mc ventures

Muhabbit Capital desteklediği en yeni projeyi duyurdu. Struct Finance adındaki girişim, Avalanche ağında yer alıyor. Struct Finance, ekosistemin, merkeziyetsiz yapılandırılmış ürünleri (structured products) özelleştirmesine, oluşturmasına ve bunlara yatırım yapmasına olanak sağlayacak araçları geliştirmeyi amaçlıyor.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen tohum fonlama turunda kripto para sektörünün önemli yatırım şirketleri yer almaktaydı.
Tura katılan ve Struct Finance’e yatırım yapan şirketler:

Struct Finance Nedir?

Struct Finance, kullanıcıların faiz oranı araçlarını özelleştirerek bunları ekosistemde üstün finansal ürünler oluşturmak için kullanmaya dair bir yol sunan, on-chain yapılandırılmış ürünlerin (structured products) yelpazesini daha da genişletmeyi amaçlayan bir girişim olmaktadır.

Struct Finance Melek Yatırımcıları Yorumlarını Paylaştı!

Yapılan tohum fonlama turundan sonra, birçok melek yatırımcıları Struct Finance hakkında açıklamada bulundu.
Genel olarak melek yatırımcılar Struct Finance ile çalışmaktan, onlara yatırım yapmaktan ve onları desteklemekten mutlu olduklarını ifade ettiler.

“Struct Finance, AVAX Ekosistemindeki ilk DeFi yatırımımız olmakta. Louis, Ersin ve Miguel’in liderliği sayesinde Struct Finance’in şablonlu akıllı sözleşmelerin altın standardını belirleyeceğine inanıyoruz. Böylece, insanların kendi yapılandırılmış finansal ürünlerini AVAX veyahut diğer çeşitli ekosistemler üzerinde kolayca gerçekleştirmelerine olanak tanınabilir. Double Peak Group, ana akım “benimsemeyi” DeFi’a getirme yolculuğunun bir parçası olmaktan ve uzun vadede Struct Finance için çok zincirli (multichain) bir geleceği desteklemekten büyük heyecan duyuyor.”

Double Peak kurucu ortağı galen law-kun

Double Peak’in Kurucu Ortağı Galen Law-Kun gibi Avalaunch Kurucu Ortağı Mark Stanwyck de Struct Finance’in arkasındaki ekibe olan güvenini paylaştı.

“Kripto para sektörü olgunlaştıkça ve DeFi kök saldıkça, kurumsal ve perakende yatırımcıların taleplerini destekleyebilen sofistike araçlara duyulan ihtiyaç her geçen gün artıyor. Struct Finance sadece bunu sunmakla kalmayarak, aynı zamanda kullanıcıların mevcut enstrümanları bir arada oluşturmasına ve sonsuz bir strateji dizisi açmasına olanak tanımakta. Struct’un arkasındaki ekibe yolculuklarında destek olabilmek bir onur.”

avalaunch kurucu ortağı mark stanwyck

Woodstock Kurucu Ortağı ve CIO’su Himanshu Yadav, Struct Finance’in karmaşık on-chain işlemleri basitleştirme konusundaki uzmanlıklarından oldukça etkilendiklerini söyledi. Bu uzmanlığın da onları yatırım yapmaya teşvik ettiğini ekledi.

“Yeni sermaye piyasalarına girdikçe, özelleştirilmiş yapılandırılmış ürünlere olan ihtiyaç artmaya devam edecek. Struct Finance, bu tür özelleştirilmiş yapılandırılmış ürünlerin oluşturulmasını sağlamak için temel direkleri oluşturuyor. Struct’ın karmaşık on-chain işlemleri basitleştirme konusundaki uzmanlığından çok etkilendik. Struct’ın Avalanche’taki tüm yapılandırılmış ürünler için gidilecek platform olacağına derinden inanıyoruz ve bu mükemmel ekibi desteklemekten heyecan duyuyoruz.”

Woodstock Kurucu Ortağı ve CIO’su Hımanshu Yadav

Struct Finance hakkında detaylı bilgiye Struct Finance Medium sayfasından ulaşabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version