Muhabbit

Muhabbit ve Islander AMA Etkinliği Düzenledi!

Dün (25 Kasım 2021) gerçekleşen AMA etkinliği için sizler adına sorulan soruları ve cevapları derledik.

islander

islander

Muhabbit ve Islander’ın düzenlediği AMA etkinliğinde konuğumuz: Islander’ın kurucusu ve CEO’su Viet Anh oldu.

Viet Anh’ın Islander ile ilgili sorulan sorulara ve verdiği samimi cevapları sizler için derledik.

Merhaba! Bize kendinizden ve projenizden biraz bahseder misiniz?

Herkese merhaba!

Vietnam’da çoğu insan bizi Spiderum’un kurucusu ve CEO’su olarak tanıyor – Spiderum, gençlerin fikirlerini-bilgilerini yaklaşık 100.000 kullanıcıyla paylaşmalarını sağlıyor. Web sitesi, YouTube, Facebook (Meta) gibi birçok mecra aracılığıyla ayda milyonlarca trafik elde etmelerini de sağlayan bir sosyal medya platformudur.

Islander ise; 5-6 yıllık bir topluluk olarak bu zaman zarfında çok fazla araştırma, test ve öğrenmeden sonra ekibimiz tarafından yaklaşık yarım yıl boyunca değer verilen ve geliştirilen bir projedir.

Gelecekte, ekibin hedefi: Islander’ı merkezi olmayan kripto para projelerinin kullanıcılarını; öğrenmeye, ürünü pazarlamaya, tüm bu faaliyetler için proje ödülleri almaya teşvik edecek görevler oluşturabileceği aynı zamanda kazanmayı öğrenen bir platform haline getirmektir!

Merkezi olmayan, öğrenerek kazandırmayı hedefleyen bir platform olarak, Islander’ın çalışma mekanizmasını ve gelir modelini bize anlatabilir misiniz?

Islander, proje sahiplerinin (platformumuzda onlar Island Lords olarak anılır) topluluk üyelerinin ilgisini çekmek, eğitmek ve onlarla etkileşim kurmak için görevler oluşturmasına izin verecek. Bunlar sosyal görevler (Twitter, Telegram) anket veya tokenle ilgili görevler olabilir. Bu görevler projelerin kendilerini önemseyen ve uzun vadede faydalı olacak insanları çekmesine yardımcı olmak için ek bir katman görevi görür.

Öte yandan kullanıcıların yalnızca projeler tarafından belirlenen görevleri tamamlayarak kazanmayı öğrenmelerine değil, aynı zamanda NFT destekli bağlı kuruluş pazarlama özelliğimiz aracılığıyla paylaşarak kazanmalarına da izin vereceğiz.

Gelecekte, içerik endüstrisinde de devrim yaratmak için NFT biletleri aracılığıyla içeriklerine erişim ve satmalarına izin vererek içerik oluşturucuları güçlendireceğiz.

Modelimiz bir platform olarak çalışıyor. Platformumuzda faaliyet gösteren projelerden platform ücretlerini toplayarak gelir elde ediyoruz. NFT ürünleri gelir kalemlerinden sadece biridir. Sonuç olarak gelirlerimiz arasında pazarlama, danışmanlık reklam gibi kalemler de bulunur.

Islander tokeninin kullanım senaryosu ve yakma mekanizmaları nelerdir?

ISA tokeni aşağıdakileri sağlar:

Ödeme aracısı olarak

Proje: Görev oluşturma, Kullanıcı rapor/analitiği pazarlama hizmetleri

Influencer: Satış ortaklığı için link oluşturmak veya fon çekmek

Seviye atlamak için Stake etmek (vadeye yatırmak)

Influencer: Daha yüksek ödül

Kullanıcı: Daha yüksek görev limiti, üst düzey ve yüksek ödüllü görevlere erişim.

Yakma (Burn) mekanizması: ISA’ya dönüştürülen platform ücreti toplam arzı azaltarak tüm ISA sahiplerini ödüllendirmek için yakılır.

Bunun yanı sıra Viet Anh, topluluktan gelen soruları da cevapladı.

Topluluk Soruları:

Projenin adı nereden geliyor. Bu ismi seçerken nereden esinlendiniz?

Islander’i, gerçekten adalar konseptine uygun olarak geliştirdik:

Her bir ada bir projeyi temsil ediyor ve proje sahipleri ada sahibi oluyor!

Her bir kullanıcı, hem ada sakini hem de bot sahibi. Ada sakinleri görevler yaparak ödül kazanabiliyor, bot sahipleri de arkadaşlarına görevler tanıtarak pay kazanabiliyor.

Her gün yeni projeler ortaya çıkıyor ve çoğu dolandırıcılık ile anılıyor. Size nasıl güvenebiliriz? Projenizi destekleyen herhangi bir destekçiniz ya da yatırımcınız var mı?

Bizi Avatar (Avalanche’ın Asya fonu), Spark Digital Capital inkübe ediyor. Ayrıca MUHABBİT CAPİTAL, KYROS VENTURES, VBC, Maven Capital, ZBS Capital gibi çok büyük ve önemli destekçilerimiz var.  Bunun dışında yine Avalaunch, Colony, Kalao, Pangolin, Yay Games ve TaleCraft gibi harika partnerlerimiz var.

Kripto ile ilgilenmeyen yatırımcıları çekmek için herhangi bir planınız var mı? Çünkü bir projenin başarısı, kripto sektörüne henüz girmemiş daha fazla yatırımcıyı kendine çekmektir. Projeniz hakkında farkındalık yaratma planlarınız nelerdir?

Evet! Bu yüzden yol haritamızda buna dair bir çözüm sunacağız. İçerik oluşturucuları ve tüketicileri web sitemizde buluşturacağız ve bir ekonomi yaratacağız.  Bu yeniliğe Spiderium ile başlayacağız. Spiderium Vietnamda 100k dan fazla kullanıcısı olan bir platform. Bu bizim önemli bir avantajımız çünkü bu site bize ait ve tam kapasite ile test, analiz ve optimizasyon yapabileceğiz. Tüm bunlardan sonra yayılma politikamıza devam edeceğiz

Bu keyifli sohbet için Islander’ın kurucusu ve CEO’su Viet Anh’a teşekkür ederiz. Bir sonraki AMA etkinliklerimiz için takipte kalın!

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version