Muhabbit

My Neighbor Alice 2022 Ocak Ayı Özeti

2022’ye My Neighbor Alice bomba gibi giriyor!

my neighbor alice muhabbit

my neighbor alice muhabbit

My Neighbor Alice, Chormia tabanında hazırlanan ilk oyun olarak dikkat çekmeye devam ediyor. My Neighbor Alice ekibi topladığı hibeler ve yaptığı geliştirmeler sonrası da adından çokça bahsettirdi. Peki 2021 yılını yoğun geçiren My Neighbor Alice 2022 yılının ilk ayında neler yaptı?

Ocak ayının etkinliği “Winter Holidays in Snowflake Island” oldu. Türkçe olarak ise “Snowflake Adasında Kış Tatili”. Dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binance üzerinde gerçekleşen etkinlikte NFT satışı yapıldı.

10 Ocak 2022 tarihinde yapılan etkinlikte ilk defa Binance’in yeni abonelik sistemi denendi. Başarılı geçen satış sonrasında, sıradaki NFT satışlarının bu sistem üzerinden gerçekleştireceğini duyuruldu.

Ocak ayında gelen bir başka güncelleme ise “Geliştirme takımından hikayeler” adlı yeni seri oldu. Şu ana kadar yapılan gelişmeleri hep dışardan gözler değerlendirdi. Ancak bu yeni seri ile geliştirme takımının gözünden de hikayeyi dinleyeceğiz. Tabii ki karışık kodlamalar ile okuyucuları yormayacaklar. Bunun yerine karakterlerin yapımının arkasındaki hikayeyi, kimlere hitap etmeyi seçtiklerini ve oyucular için oyunu kolaylaştırmak amacıyla neleri seçtiklerini anlatıyorlar.

Chromia platformunun ilk oyunu olan Alice, kardeş projeleri de destekliyor

My Neighbor Alice, platformda çıkartılan ilk oyun olmasından kaynaklı arkasından çıkan oyunları da destekliyor.

2021 yılı içerisinde çıkarılan Mines of Dalarnia’dan sonra 2022 yılı başında yeni bir oyun duyurusu daha yapıldı. Bu oyunun ismi ise Chain of Alliance. Aksiyon-RPG tarzı oyun hakkındaki duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

My Neigbor Alice Hakkında

My Neighbor Alice’in vizyonu; blok zinciri teknolojisi ile ilgili derin bilgisi olmayan oyuncuları bu teknolojiden faydalandırmak. Projenin misyonu ise; milyonlarca oyuncuyu bu ekosisteme dahil etmek ve bunu yaparken de onlara neredeyse bunu fark ettirmemek!

Telegram: https://t.me/MyNeighborAlice

Twitter: https://twitter.com/MyNeighborAlice

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version