Muhabbit

My Neighbor Alice Arazi Satışı Çekilişi Başladı! Katılım Nasıl Gerçekleştirilir?

My Neighbor Alice arazi satışı çekilişi başladı. Nasıl katılım sağlanır?

2021 özeti

2021'de Neler oldu

Blockchain oyunu My Neighbor Alice birkaç gün önce, arazi satışının 26 Mayıs Çarşamba günü başlayacağını açıklamıştı.

My Neighbor Alice oyunundan arazi satın almak isteyen ALICE yatırımcılarının beklediği gün 26 Mayıs Çarşamba yani bugün geldi çattı. Staking portalının açılmasıyla birlikte kullanıcılar 14 gün 20 ALICE stake ederek arazi satışı çekilişine katılabilecek.

My Neighbor Alice’in sosyal medya platformu Twitter üzerinde yaptığı paylaşımla birlikte çekilişe katılmak isteyenlerin ALICE yatırma işlemleri açıldı.

My Neighbor Alice Arazi Satışı Çekilişi’ne Nasıl Katılım Yapılır?

My Neighbor Alice oyununun formatına ve ALICE token’ına aşinaysanız, Metamask cüzdanınız varsa katılım yapmak çok kolay. Staking portalının bugün açılmasıyla birlikte kullanıcıların yapması gereken iki işlem var.

  1. Kaydolmak için 20 ALICE yatırmak
  2. 14 gün stake etmek

Kaydolmak için verilen 20 ALICE, arazi teminatı için kullanılacak. Kullanıcı kazanamazsa iade olarak alabilecek veyahut sonraki çekiliş için teminat olarak bırakabilecek.

Stake edilen her 1 ALICE için günlük 1 bilet kazanma şansı olacak. Chromia ve CHR token ile de stake yapılabilecek. Kullanıcılar 20 CHR stake ederek günlük 1 bilet kazanma şansı elde edecek.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

My Neighbor Alice (MNA) Nedir?

My Neighbor Alice oyununun evreni, Snowflake Island, Medieval Plains, Lummestad (The Town), Nature’s Rest, Sandy Coast ve Submerged Island’s olmak üzere 6 arazinin birleşmesinden meydana gelmekte.

Kullanıcılar Binance Smart Chain üzerinde NFT olarak bulunan arazilerin belirli bir yüzdesine sahip olabilecek. Bugün satışa sunulan arazi ise “Nature’s Rest” olmakta.

My Neighbor Alice ve arazi satışı ile ilgili daha fazla bilgi almak için My Neighbor Alice Türkiye’nin Medium sayfasını inceleyebilir veyahut My Neighbor Alice Türkiye Telegram kanalına katılabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version