Muhabbit

My Neighbor Alice: BEP20 CHR Staking Aktifleştirildi!

My Neighbor Alice, Binance Smart Chain üzerindeki Chromia token’ın (BEP20 CHR) stake işleminin aktifleştirildiğini açıkladı.

my neighbor alice2 muhabbit

my neighbor alice2 muhabbit

Blockchain tabanlı oyun My Neighbor Alice’in arazi satışı çekilişi birkaç gün önce başlamıştı.

Arazi satışı çekilişine katılmak için 20 ALICE yatırmak ve 14 gün stake etmek gerekiyordu. Bununla birlikte bilet kazanmak için Chromia token (CHR) da stake edilebiliyordu. My Neighbor Alice ekibi, topluluğun istekleri doğrultusunda BEP-20 CHR staking işleminin de aktifleştirildiğini açıkladı. Yani artık ALICE, CHR ve BEP20 staking ile bilet kazanılabilecek.

Bugün My Neighbor Alice’in sosyal mesajlaşma platformu Telegram üzerindeki Duyuru kanalında yapılan açıklamaya göre Binance Smart Chain üzerindeki Chromia (CHR) yani BEP20 CHR staking aktifleştirildi.

Duyuru metni, My Neighbor Alice Türkiye kanalında da yayımlandı. Duyuru metni:

“Herkesin sorduğu BEP-20 CHR staking artık aktif oldu. BEP-20 CHR stakingten artık bilet kazanabilirsiniz. ERC-20 CHR stakingte geçerli tüm kurallar BEP-20 CHR için de geçerlidir. 👩🌾
Bu işlemler bugünkü ekran görüntülerinde çoktan gözüktü ve staking’in son gününe kadar devam edecektir. 🎉
CHR bakiyenizi ve biletlerinizi artık panoda görebilirsiniz.”

BEP20 Nedir?

BEP20 Binance Smart Chain üzerindeki bir token standardını temsil etmektedir. BEP20 CHR ise Chromia token’ın (CHR) Binance Smart Chain üzerindeki token standardını temsil etmektedir.

My Neighbor Alice Arazi Satışı Çekilişi

My Neighbor Alice arazi satışı çekilişi ile alakalı detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz:

My Neighbor Alice ve arazi satışı ile ilgili daha fazla bilgi almak için My Neighbor Alice Türkiye’nin Medium sayfasını inceleyebilir veyahut My Neighbor Alice Türkiye Telegram kanalına katılabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version