Muhabbit

My Neighbor Alice Coinbase’de Listelendi!

Henüz çıkmamış bir oyunu bu kadar özel kılan nedir?

Son zamanlarda blok zinciri tabanlı oyunları çok duyuyoruz. Bunlardan bir tanesi de My Neighbor Alice. Peki bu oyunu diğerlerinden farklı kılan şeyler nedir?

Alice henüz çıkmamış bir oyun olsa da birçok büyük borsa tarafından listelenmiş durumda. Son olarak 25.02.2022 tarihinde Amerika’nın en büyük borsası olan Coinbase’de listelendi.

Listelenme öncelikle, Coinbase’in Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. 24 Şubat 2022’de yapılan duyuruda yeterli miktarda likidite sağlanırsa 25 Şubat 2022’de de listeleneceği duyurulmuştu.

Bu haberden sonra 24 saat içinde ALICE fiyatında ve market verilerinde büyük bir oynama oldu. Coingecko verilerine göre son 24 saat içinde %19 değer kazanan coinin market hacmi de 107 milyon dolardan 127 milyon dolara yükseldi.

Yeterli likidite sağlandıktan sonra ALICE artık Coinbase platformunda desteklenen ülkelerde alım satıma açıldı.

My Neighbor Alice Hakkında

My Neighbor Alice veya MNA, çok oyunculu bir inşa etme oyunudur ve sadece blok zinciri oyuncuları için değil genel oyun topluluğu içinde eğlenceli bir oyuncu odaklı hikayesi ve blok zinciri destekli özellikleri ile herkesin oynayabileceği bir oyundur.

MNA oyununun çıkış tarihi yaklaşırken şu ana kadar yaptığı etkinlikler ile çok dikkat çekti. Genellikle Binance Smart Chain üzerinden yaptığı kutu ve NFT arazi satışları herkesin ilgisini çekti. Öyle ki çoğu eşya saniyeler içerisinde tükendi.

Oyun çıkardığı alpha test sürümünde o kadar çok oyuncu ön kayıt yaptırdı ki birçok oyuncuya sıra gelmeden alpha test sürümünün süresi bitti. Alpha test sürümünü oynayan herkesten tam puan alan oyun beta için hazırlıklara devam ediyor.

Bazı platformlarda, “MNA CEO’su işten ayrıldı, oyun çıkışı ertendi” gibi haberler olsa da şirket bunları yalanlıyor. Kasım 2021 yılında CEO değişikliğine giden oyunun belirtildiği gibi 2022 yaz aylarında çıkması planlanıyor.

My Neighbor Alice Hakkında Daha Fazla Haberi Buradan Okuyabilirsiniz:

Aslında daha önce Steam üzerinde çıkacak olan oyun Steam’in blok zinciri oyunlarını çıkarmayacağını duyurması üzerine ertelenmişti. Bu haberin üzerine My Neighbor Alice ekibi kendi platformları üzerinde kendi oyun başlatıcılarını yapacaklarını duyurdu.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version