Muhabbit

My Neighbor Alice, Haziran Ayı Etkinlik Takvimini Yayımladı!

My Neighbor Alice haziran ayı etkinlik takvimini açıkladı.

my neighbor alice muhabbit

my neighbor alice muhabbit

Blockchain tabanlı oyun My Neighbor Alice, Haziran ayında gerçekleştirilecek etkinliklerini açıkladı.

Blockchain tabanlı oyunun Telegram kanalında yapılan açıklamaya göre My Neighbor Alice ekibinin Haziran ayında yapacakları etkinliklerin takvimi bu şekilde:

Tişört Tasarlama Etkinliği

Takvime göre 5 Haziran’da başlayan Tişört Tasarlama Etkinliği 18 Haziran tarihinde sona erecek. My Neighbor Alice için tasarım tişörtü için topluluğun fikirlerine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Giyildiğinde My Neighbor Alice’i temsil ettiği sürece yaratıcılığı veyahut komik fikirleri beklediklerini söyleyen ekip, tasarımı en çok beğenilen 3 kişiye 100’er dolar değerinde ALICE dağıtacak.

Yaz Gündönümü Festivali Etkinlikleri

Yaz Gündönümü Festivali (Summer Solstice) 3 hafta süren bir dizi soru cevap ve göreve dayalı bir etkinlik olacak. My Neighbor Alice’in ana Telegram grubunda yapılacak olan etkinlikte 2 günde bir mevcut en iyi skoru alanların gösterildiği bir liderlik tablosu yayımlanacak.

Birinciye 400 dolarlık ALICE, ikinciye 150 dolarlık ALICE, üçüncüye 100 Dolarlık ALICE ve sonraki dört kişiye de 50’şer dolarlık ALICE dağıtılacak. Bununla birlikte birinciyi bekleyen büyük bir ödül de mevcut.

Staking Sona Eriyor, Arazi Satışı Çekilişi Başlıyor

My Neighbor Alice arazi satışı çekilişine katılmak için gerekli olan 14 günlük staking bugün (11 Haziran) sona erdi. Yarın (12 Haziran) Arazi Çekilişi gerçekleşecek.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version