Muhabbit

My Neighbor Alice Yol Haritasını Güncelledi ve Alfa Sezonlarını Duyurdu!

Alfa sezonu ne zaman başlıyor? Bilmeniz gerekenler bu yazıda

Son zamanlarda hakkında birçok asılsız haber yapılan My Neighbor Alice, kullanıcılarını ve yatırımcılarını rahatlatmak için yeni yol haritasını paylaştı.

Çalışmalarını klasik oyun mantığından blok zinciri oyununa kaydırdığını belirten şirket oyun çıktığında oyununun merkeziyetsiz olması ve kendi kendine çalışabilmesi için çalışmalarını hızlandırdığını açıkladı.

Oyun yapımını hızlandırmak ve uzun vadeli kaliteli bir oyun için Alice takımı geliştirme ve operasyon kısımlarında çalışan sayısını 2 katına çıkardı.

Oyunun takımı kendilerini yüksek kaliteli bir oyuna adadıklarını söylüyor ve bunun için büyüyen bir ekip çalışıyor. Oluşturacakları dünya hakkında çok heyecanlı olduklarını belirtiyorlar.

My Neighbor Alice Yol Haritası

Yeni yol haritasında birden fazla ‘Alfa Sezon’ bulunuyor. Oyuncular her sezonda My Neighbor Alice dünyasının testnetten mainnete nasıl geçtiğini farkına varacaklar.

‘Alfa Sezon’ları 2022 yılının 2. çeyreğinde başlatılacak. Her sezonda yapılan güncellemeler, geliştirmeler ve oyuna eklenen parçalar paylaşılacak.

Ekip yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Ekibimiz ile birlikte oluşturduğumuz dünyanın bu yeni bölümü için heyecanlıyız. Sıradan oyuncular için P2E blok zinciri oyununu gerçeğe dönüştürmek için yolculuğumuzda bize katılın. Ayıracağınız zamana değeceğine söz veriyoruz!

Paylaşılan yol haritasında 2020 yılının son çeyreğindeki oyunun ilk duyurusundan 2022 yılında yapılacak tüm etkinliklerden bahsedilmiş. 2022 2. çeyreğinde başlayacak olan ‘Alfa Sezon’u ve 2022 yılı içerisinde yapılacak olan 3 arazi satışı dikkat çekiyor.

‘Alfa Sezon’un 2023’te devam edeceği ve yine 2023’te henüz belirli olmayan bir tarihte ‘Beta Sezon’una geçileceği belirtilmiş.

My Neighbor Alice’in Gecikme Sebebi

My Neighbor Alice normal şartlarda 2022 yılında tam sürüm oyununu çıkarmak için hazırlık yapmıştı. Steam platformu üzerinde çıkacak oyunun hazırlıkları tamamlanırken Steam bir açıklama yaptı. Açıklamasında blok zinciri tabanlı oyunların platformunda çıkmayacağını duyurdu.

Steam’e göre hazırlıklarını yapan My Neighbor Alice bir daha bu şekilde bir sorun yaşamamak için kendi platformunu kurma kararı aldı. Düzenlemelere baştan başlayan oyunun çıkış tarihi bu sebepten ileri bir tarihe kaymış oldu.

My Neighbor Alice Hakkında

My Neighbor Alice veya MNA, çok oyunculu bir inşa etme oyunudur. Odak noktası sadece blockchain oyuncuları değil, genel oyun topluluğu içindir. Oyuncu odaklı hikayesi ve eğlenceli oyun dinamiklerinin yanı sıra, blockchain tabanlı özellikleri ile herkesin oynayabileceği bir oyundur.

my neighbor alice muhabbit

Oyun, Alice’in dünyası etrafında oluşmuştur. Herhangi bir oyuncunun arazi alarak, yaptığı eşyalar ile geliştirebileceği adalara sahiptir. Fakat aynı zamanda güçlü bir DeFi unsuruna sahip olması, kripto para ekosistemine hitap etmesini sağlar.

My Neighbor Alice öyküsel bir oynanışa sahiptir. Oyuncular arazilerine inşa edip yarattıkları nesneleri arkadaşlarına ve diğer oyunculara gösterebilecekleri için sosyal etkileşim ve yaratıcılık çıkış noktası olan bir oyundur.

Oyundaki çoğu eşya tamamen oyunculara ait olan değiştirilemez token (NFT) olarak sunulmaktadır.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version