Muhabbit

My Neighbor Alice’e Erken Erişim İle 1000 Dolar Kazanma Şansını Yakalayabilirsiniz!

Antler Interactive tarafından ortaya konan blockchain oyunu, erken erişim ile 1,000 $’a kadar ödül ve özel NFT’ler sunuyor.

my neighbor alice

Antler Interactive tarafından ortaya konan blockchain oyunu, erken erişim ile 1,000 $’a kadar ödül ve özel NFT’ler sunuyor.

Geçtiğimiz dönemde duyurusu gerçekleştirilen ve DeFi özellikleri ile dikkat çeken oyun, erken erişim ile oyuncuları bekliyor.

Blockchain tabanlı yeni oyun kullanıcıların birlikte inşa edebileceği ve oynayabileceği bir ekosistem olarak tanımlanıyor. My Neighbor Alice, blockchain özelliklerini, kripto ekosistemi ile ilgisi olmayan kişiler için basite indirgemeyi amaçlıyor. Bu sayede kullanıcılara NFT’ler ile ilgili bilgi verilmesi de hedefleniyor.

Çoklu oyuncu özelliği ile My Neigbor Alice, kripto para ekosistemi ile ilgili bilgisi olmayan oyuncu topluluğuna kripto para birimleri ve blockchain teknolojisi ile buluşturmayı amaçlıyor.

5 Şubat’a kadar ücretsiz kayıt imkanı bulunan oyun, kullanıcıların kendi sana arazilerini oluşturabildiği ve NFT haline getirilmiş birçok oyun içi ögeyi kullanıcılara sunuyor. “yield farming” ve “staking” gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran oyun, pasif gelir opsiyonu da sunuyor.

Erken erişim için burada bulunan formu doldurabilirsiniz.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version