Muhabbit

My Neighbor Alice’in 2. Arazi Satışı Çekilişi Son Buldu!

My Neighbor Alice’in İkinci Arazi Satışı Çekilişi dün sona erdi.

my neighbor alice2 muhabbit

my neighbor alice2 muhabbit

Blockchain tabanlı popüler oyun My Neighbor Alice’in İkinci Arazi Satışı Çekilişi dün (12 Ağustos 2021) sona erdi.

21 Temmuz 2021 tarihinde başlayan My Neighbor Alice’in ikinci Arazi Satışı Çekilişi dün sona erdi. Para yatırma işlemlerinin başlamasından sonra 28 Temmuz 2021-11 Ağustos 2021 tarihleri arasında günlük ekran görüntülerinin alınması ile birlikte çekilişler gerçekleştirildi. Çekiliş ile birlikte toplamda 1000 arazinin satışı yapıldı.

My Neighbor Alice’in sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla birlikte İkinci Arazi Satışı Çekilişi sona erdi. Oyunun “Nature Rest Adasındaki The Shaded Headland” bölgesinin yeni sahipleri, çekilişle rastgele olarak seçildi.

My Neighbor Alice İkinci Arazi Satışı Çekilişi

My Neighbor Alice İkinci Arazi Satışı Çekilişinde Arazi Kazanamayanlar Ne Yapabilir?

My Neighbor Alice’in arazisinden bir parça istediniz. İlk Arazi Satışı Çekilişi’ne katıldınız, kazanamadınız. İkinci Arazi Satışı Çekilişi’ne katıldınız, kazanamadınız. Denemeye devam etmek istiyorsanız neler yapabilirsiniz? Öncelikle kazanamayanların iki seçeneği mevcut.

  1. Çekilişe katılmak için teminat olarak gösterilen ALICE’i iade olarak alabilecek.
  2. Sonraki çekiliş için teminat olarak sistemde bırakabilecek.

Bir sonraki arazi satışı çekilişine yani Üçüncü Arazi Satışı Çekilişi’ne katılmayı düşünen kullanıcılar, sistemde teminat olarak bırakabilecek. Düşünmeyen veyahut şu an için ALICE kilitlemek istemeyenler sistemdeki teminatlarını geri alabilecek.

My Neighbor Alice ve arazi satışı ile ilgili daha fazla bilgi almak için My Neighbor Alice Türkiye’nin Medium sayfasını inceleyebilir veyahut My Neighbor Alice Türkiye Telegram kanalına katılabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version