Muhabbit

My Neighbour Alice’in İlk Arazı Satışı Başladı!

My Neighbor Alice arazi satışına katılmak ister misiniz?

my neighbor Alice

ALICE Token’ın lansmanı ile beraber, My Neighbour Alice takımı geliştirdikleri blockchain destekli oyun için vitesi yükseltti!

MNA (My Neighbour Alice) takımından elde ettiğimiz bilgilere göre, ilk arazı satışı 27 Nisan 2021 tarihinde başlayacak. Detay vermek gerekirse satış, 6 ada bölgesinden biri olan Nature’s Rest için geçerli. Takımadalardaki bölgeler şu şekilde adlandırılmış; Snowflake Island, Medieval Plains, Lummestad (The Town), Nature’s Rest, Sandy Coast ve Submerged Island’s olarak ayrılmış.

Bununla birlikte, oyunun ilk arazi satışına özel bir etkinlik var. İlk arazi satışına katılacak olan oyuncular özel indirimlerden yararlanacak. Satılacak arazi sayısı 927 olarak belirlenmiş. Normal şartlar altında 50 ALICE token fiyatı ile satışa çıkacak olan araziler, ilk satış etkinliğine özel olarak %60 indirimli satışa sunulacak. Yani arazilerini satın almak isteyen ilk oyuncular, 20 ALICE gibi bir fiyata arazilerine sahip olabilecek.

Satışa sunulan araziler, Nature’s Rest adasından olacak ve satışa sunulan 927 arazi, bu bölgenin sadece %5’ini temsil ediyor.

MNA ekibini, ilk arazi satışına katılacak kullanıcılarından önemli bir şartı yerine getirmelerini istiyor; ALICE ya da CHR Token’larını stake etmek

Özellikle, kullanıcıların 14 gün boyunca aralıksız bir şekilde 50 ALICE ya da 1000 CRH tokenını stake etmesi gerekmekte. Ayrıca kullanıcılar ne kadar çok token stake ederse o kadar fazla bilet kazanacak. Yani örnek olarak 14 günlük süreçte 500 ALICE Token stake eden kullanıcılar, 10 adet biletin sahibi olacak ve bu da satış çekilişinde daha fazla şans demek. Satın alma işlemi, çekilişle belirlenecek olan şanslı kullanıcılar için mümkün olabilecek, yani daha fazla bilet daha fazla şans demek.

İlk arazi satışına dair daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak isterseniz, My Neighbour Alice Türkiye’nin Medium sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version