Muhabbit

MyEtherWallet Ethereum Bloklarını NFT Haline Getirdi!

MEW CEO’su Ethereum’un Web3 için en iyi blockchain haline geldiğine inanıyor.

NFT

NFT muhabbit

MyEtherWallet (MEW), Ethereum ağındaki blokları token haline getiren ETH Blocks isimli NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü.

ETH bloklarının benzersizliği, blok içindeki verilerin farklılığı ile oluşturulacak.

MyEtherWallet Birkaç NFT Ürününü Satışa Çıkardı!

MEW’in açıklamalarına göre birkaç NFT ürünü satışa çıkarıldı. NFT’ler arasında Ethereum’un tarihini gösteren önemli adımlar, hard forklar ve güncellemeler var. Yaklaşık 1 ay sürecek olan açık artırmanın sonucunda NFT’lerden elde edilen gelir, The Skid Row Housing Trust, Wikipedia, Girls Who Code ve NPR gibi kuruluşlara bağışlanacak.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

MEW CEO’su Kosala Hemanchandra, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

MyEtherWallet, yeni kullanıcıların ve deneyimli kullanıcıların güvenli bir şekilde Ethereum ağını keşfetmesine yardımcı olmak istiyor.

Hemachandra, kendisine bir ETH blokuna sahip olmanın ne anlama geldiği sorulduğunda ise şu şekilde karşılık verdi:

ETH blokları ile ilgili farklı olan şey, bir fikri temsil etmesidir. Kullanıcılar ETH bloklarını istedikleri gibi kontrol edebilecek ve saklayabilecek.

Hemachandra Ethereum’un Web3 için en iyi blockchain haline geldiğine inanıyor. Bununla birlikte bu proje, Ethereum ağına ilgi gösteren kullanıcılar için etkileyici bir hale gelebilir. Hemachandra’nın açıklamalarına göre NFT ürünleri, Ethereum ağının bütün geçmişini temsil etmekte.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version