Muhabbit

MyNeighborAlice ALICE Fiyat Analizi 15.11.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Alice’i inceliyoruz. Alice grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

alice Fiyat Analizi 1

Herkese iyi akşamlar. Bugünkü fiyat analizi yazımda My Neighbor Alice veya alışık olduğumuz ismiyle ALICE’i inceleyeceğim. ALICE projesini tamamlamak için son sürat çalışmalarına devam ediyor. Bunların bir kısmı fiyatına da yansıyor tabi. Ancak diğer coinlerde olduğu gibi o da Bitcoin’e bağlı olduğu durumlar oluyor tabi.

ALICE Fiyat 15 Kasım 2021

Aslında son zamanlarda ALICE fiyatı belirli aralıklarda dolaşmakta. Ortalama olarak 13-14 bandında hareket ediyor diyebiliriz. Yazıyı hazırladığım saatte 14,52 dolar seviyesinden işlem görmekte.

ALICE Grafik 15 Kasım 2021

MyNeighborAlice ALICE fiyat grafiği 15.11.2021. 6 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında listeli ALICE/USDT paritesine ait fiyat grafiği. Grafik 6 saatlik ayarlarda olup TradingView’den temin edilmiştir.

ALICE Analiz 15 Kasım 2021

Grafikteki yeşil bölgeler ALICE grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Ancak diğer grafiklere göre biraz fark var. Diğer coinlerde belirlediğimiz destek ve direnç bölgelerine fiyat çok güzel uyum sağlasa da burada fiyatın çokça bölgelerin altına veya üstüne sarktığını görmekteyiz. Yani ani fiyat hareketleri fazla olduğundan grafikte büyük mum ve fitiller oluşmakta ve bunlar işimizi zorlaştırmaktalar.

İlk olarak kısa vadedeki durumuna bakalım. Fiyatın 15 dolar bölgesindeki direnci kıramadığını görmekteyiz. Direncin altına kalmamız biraz bize sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum. Çünkü son günlerde Bitcoin ve Ethereum pek güven vermiyor. Eğer bunlarda bir düşüş yaşanırsa ALICE de düşüşe ilk uyanlardan biri olabilir diye düşünüyorum.

Orta uzun vadede baktığımızda ise ALICE benim güvendiğim projelerden biri. Ekibin çalışması genel anlamda grafiğine de yansımış diyebiliriz. Orta vadede bir yükseliş trendi olduğunu düşünmekteyim. Fiyat yüksek dipler ve tepeler yapmış.

ALICE Yorum 15 Kasım 2021

Açıkçası ben genelde kısa vadeli margin işlemler yaptığım için beni en çok zorlayan coinlerden biri ALICE. Yukarıda da dediğim gibi fiyatta ani hareketler fazlaca oluyor. Haliyle margin için değil de spot piyasada işlem yapanlar için daha uygun bir coin olduğunu düşünüyorum.

Bu analize Tradingview üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version