Muhabbit

MyNeighborAlice ALICE Fiyat Analizi 24.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Alice’i inceliyoruz. Alice grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda My Neighbor Alice grafiğini inceleyeceğim. Geçtiğimiz günlerde incelemesini yaptığım ALICE grafiğini güncelleyeceğim. Ayrıca grafiğimizde yaşanan gelişmeleri teknik olarak değerlendireceğim. Sizleri çok fazla bekletmeden ALICE grafiğindeki teknik göstergeleri incelediğim fiyat analizi yazımıza başlayalım.

ALICE Fiyat 24 Mart 2022

Bugün yaşanan yükseliş ile birlikte 7 dolar seviyesinin üzerine çıkan ALICE, şu an 7,09 dolar seviyesinde işlem görmekte. Yükseliş formasyonlarından biri olan TOBO (Ters Omuz Baş Omuz) formasyonu fiyat grafiğimize olumlu yönde yansımış görünüyor. TOBO formasyonunun hedef seviyesi olarak 7,43 dolar seviyesini işaret etmiştik. ALICE grafiğine baktığımız zaman TOBO formasyonu hedefine oldukça yaklaşmış durumda.

ALICE Grafik 24 Mart 2022

MyNeighborAlice ALICE fiyat grafiği 24.03.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

2 saatlik zaman diliminde inceleyeceğim grafik Binance borsasının sağladığı ALICE/USDT paritesi kullanılarak hazırlanmıştır. TradingView aracılığıyla hazırladığım grafikte TOBO formasyonu bulunmaktadır. TOBO formasyonunun hedef seviyeleri ise beyaz yatay çizgiler yardımıyla işaretlenmiştir. Grafiğimizin alt kısmında ise RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

ALICE Analiz 24 Mart 2022

19 Mart 2022 tarihinde ALICE grafiğini incelemiştim. Neckline seviyesinin kırılmasıyla yazdığım teknik analiz yazımda TOBO formasyonu hakkında bilgileri aktardım. Ayrıca fiyatın nasıl etkileneceği hakkında olası durumları değerlendirdim. 19 Mart 2022 tarihli ALICE fiyat analizimi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Grafiğimizin güncel durumuna baktığımız zaman %10 oranında kâr bulunmakta. Şu an bulunduğumuz seviye risk ve kâr satışı yaparak takip edilebilir. 7,43 dolar seviyesinde ise direnç bölgesinin ve formasyon hedefinin bulunması fiyat üzerinde baskı oluşturacaktır. Bu nedenle dikkatli olmak gerekiyor.

ALICE Yorum 24 Mart 2022

Trade ederken portföy yönetimi oldukça önem teşkil etmekte. Kâr satışı yapmak ve risk oranı hesaplamak başarılı olmak için bir adım olacaktır. Bu nedenle stratejiye sadık kalarak açılan işlemlerde başarı yüzdesi artacaktır. Umarım ALICE grafiğinde oluşturduğumuz strateji hedefine ulaşır ve yatırımcılarını mutlu eder.

ALICE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ALICE/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version