Muhabbit

Narkasa 1INCH’i Listeliyor!

Kripto para borsası Narkasa, platformuna yeni tokenleri eklemeye devam ediyor.

narkasa

Kripto para borsası Narkasa, platformuna yeni tokenleri eklemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Uniswap tokeni UNI listelemesini gerçekleştiren Narkasa, şimdi de DeFi platformu 1inch tokeni, 1INCH’i listeleyeceğini duyurdu.

23 Mart günü Türkiye saati ile 00.00’da yatırma işlemlerini başlatacak olan Narkasa, aynı gün 21.00’da da iki farklı paritede 1INCH işlemlerini başlatacak. Oluşturulacak pariteler ise şu şekilde:

1INCH/TRY, 1INCH/USDT

Kullanıcılarının talepleri doğrultusunda listelemelerini gerçekleştiren kripto para borsası Narkasa, aynı zamanda geri bildirimlere bağlı olarak sistemlerini de geliştirmeye devam ediyor.

1INCH Nedir?

2019 yılında Sergey Kunz ve Anton Bukov tarafından kurulan 1inch, Ethereum ağı üzerinde çalışan bir merkezsiz bir platform olarak öne çıkıyor. Kullanıcıların varlıkları takas edebileceği bir platform olarak öne çıkan 1inch, merkezsiz borsalar arasında işlem yapılmak istenen ilgili parite için en iyi oranı tespit ederek kullanıcılarına en uygun fiyatlı yolu sunmayı hedefliyor.

Platformun yönetişim tokeni olarak öne çıkan 1INCH, 25 Aralık 2020 tarihinde piyasaya sürülmüş durumda. Platformun yönetişim tokenine sahip olan yatırımcılar aynı zamanda platform ile ilgili söz sahibi de olabiliyor. Platformda gerçekleştirilmesini istediklerin bir değişikliği öneri olarak sunabilen token sahipleri, aynı zamanda mevcut önerileri de oylayabiliyor.

An itibarıyla 4.73 $ seviyelerinden alıcı bulan 1INCH tokeni, 700 Milyon $’ın üzerinde bir piyasa değerine sahip durumda.

1INCH alım-satım işlemlerinin için Narkasa’yı ziyaret edebilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version