Muhabbit

Narkasa Kullanıcılarına HOT Hediye Etti!

Kripto para borsası Narkasa, kullanıcılarına HOT hediye etti.

Narkasa

Kripto para borsası Narkasa, kullanıcılarına HOT hediye etti.

Bugüne kadar platforma TRY yatırma işlemi gerçekleştirmiş tüm kullanıcılar, HOT dağıtımından yararlanabiliyor.

Geçtiğimiz Ocak ayından itibaren kullancılarına hizmet vermeye başlayan Narkasa, kullanıcı talepleri doğrultusunda listelemelerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde UNI, 1INCH ve HOT listelemelerini arka arkaya gerçekleştiren borsa, HOT listelemesinin ardından kullanıcılarına ücretsiz HOT dağıtımı gerçekleştirdi. TRY yatırma işlemi gerçekleştiren tüm kullanıcılar, 2000 HOT token elde etti.

Narkasa HOT Hediye Etti

Dünya çapında kullanıcılara hizmet veren Narkasa, uluslararası değerlendirme kuruluşu Hacken tarafından da Türkiye’de güvenlij açısından birinci sırada değerlendirilen kripto para borsası olarak öne çıkıyor.

Kullanıcı geri bildirimlerinden yola çıkarak platformunu geliştirmeye devam eden kripto para borsası, aynı zamanda geri bildimler ve öneriler ışığında listelemelerine devam edecek gibi görünüyor.

ERC-20 tabanlı bir token olarak öne çıkan HOT, 20018 yılından beri kripto para piyasasında bulunuyor. 1 Milyar $’ın üzerindeki piyasa değeri ile 69’uncu sırada bulunan HOT, 0.0082 $ seviyelerinden işlem görüyor.

Daha fazla bilgi ve HOT işlemleri için Narkasa websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version