Muhabbit

Narkasa Referans Sistemini Duyurdu!

Kripto para borsası Narkasa, referans sistemini duyurdu.

narkasa

Kripto para borsası Narkasa, referans sistemini duyurdu. Türkiye’nin kripto para platformlarından Narkasa, yeni referans sistemi sayesinde kripto para kullanıcılarının işlemlerinden kazanç sağlaması adına önemli bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Narkasa Referans Sistemi ile birlikte, kullanıcılar paylaştıkları referans kodu ile kayıt olan kullanıcılarından “referans kazancı” elde edilebilecek. Bu noktada referans kodu ile kayıt olan kullanıcılar da geri ödeme alarak verimli bir şekilde işlemlerine devam edebilecek.

Referans sistemi sayesinde referans kodu ile kayıt olan kullanıcılardan yüzde 20 gelir elde edecek olan referans sağlayıcısı, aynı zamanda referans kodundan kayıt olan kişilere de yüzde 20’lik bir indirim sağlamış olacak. Bu sayede referans sağlayıcısı pasif gelir elde etmiş olurken, referans kodundan kayıt olan kullanıcı ise işlemleri için önemli bir indirim hakkı elde edecek.

Narkasa.com üzerinde kolayca oluşturulabilen referans kodu sınırsız sayıda kullanıcı ile paylaşılabiliyor olacak.

Narkasa Referans Sistemi

Narkasa’da Affiliate Programı ile birlikte borsa ile iş birliğine sahip olan kullanıcılar, ekstra yüzde 10’luk bir gelir de elde etme imkanına sahip olacak. Bu sayede borsa partneri kullanıcılar yüzde 30’luk bir referans kazancı ile daha yüksek oranda pasif gelir elde etme şansına sahip olacak.

Narkasa Referans Sistemi

Referans Sistemi ile ilgili daha detaylı bilgiye burada bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version