Muhabbit

Narkasa’dan 23 Nisan NFT’si! Gelir Çocuklara Bağışlanacak!

Türkiye merkezli kripto para borsası Narkasa, 23 Nisan konulu NFT’sini geliri çocuklara bağışlanacak bir açık artırmayla satışa çıkardı.

narkasa 23 nisan muhabbit

Son zamanlarda kullanıcılarına yaptıkları sürprizlerle adından söz ettiren Türkiye merkezli kripto para borsası Narkasa, yeni bir sürprizle geliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir NFT hazırlayan Narkasa, açık artırmayla satışa sunacağı NFT’den elde edilen geliri çocuklar için çalışan Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) bağışlayacağını açıkladı.

Açık artırma, sosyal medya platformu Twitter üzerinden “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!” temennisiyle duyuruldu.

Mesut Yar tarafından seslendirilen hareketli görselin açık artırmaya konulması ile Narkasa, çocukların hayatlarına dokunmak ve teknolojiyi kullanarak değişim yaratmak istediklerini belirtti. “23 Nisan, Atatürk ve Çocuk” ismi verilen NFT’de Atatürk ve evlatlık kızı Ülkü’nün ikonik fotoğrafı hareketlendirilmiş ve Mesut Yar tarafından seslendirilmesi yapılmış.

“Narkasa olarak blok zinciri ve kripto sanat teknolojisini birleştirerek Medya Danışmanımız Mesut Yar’ın katkılarıyla çıkartmış olduğumuz NFT’yi açık artırmada satışa sunup, bu sanat eserini geleceğimizin güvencesi çocuklara bağışlama kararı aldık.”

NARKASA

An itibarıyla başlatılan açık artırma 24 Nisan 18:00’da sona erecek. En yüksek teklifi veren kişi, NFT’nin sahibi olacak. Elde edilen gelir ise çeşitli STK’lar aracılığıyla çocuklar için kullanılacak.

Son zamanlarda yerli veyahut yabancı çeşitli sanatçılar tarafından oluşturulup açık artırmayla satılan ve gelirleri yardım amaçlı derneklere bağışlanan NFT’ler, insanların hayatlarına dokunmaya ve piyasada kendine ait bir yer kazanmaya başlamış gibi duruyor.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version