Muhabbit

Nartalks’un Konuğu Prof. Dr. Emre Alkin Oldu!

Narkasa’nın sponsorluğunda, ünlü sunucu Mesut Yar’ın sunuculuğuyla gerçekleştirilen Nartalks’un 19. bölümünün konuğu Prof. Dr. Emre Alkin oldu.

nartalks prof dr. Emre Alkin muhabbit

nartalks prof dr. Emre Alkin muhabbit

Türkiye merkezli kripto para borsası Narkasa’nın sponsorluğunda, ünlü sunucu Mesut Yar’ın sunuculuğuyla gerçekleştirilen Nartalks’un 19. bölümünün konuğu Prof. Dr. Emre Alkin oldu.

Programda Prof. Dr. Emre Alkin ile Türkiye’nin son 2 ayda meydana gelen gelişmeler ile kripto para dünyasına bakış açısı değerlendirildi. Hükümetin izlediği yolu ve bu yolun izlenme sebepleri konuşuldu.

Prof. Dr. Emre Alkin, hükümetin kripto paraların varlığını tanıdığını ve bir para birimi olarak kabul ettiğini söyledi. Tanınan kripto paraların da kontrol edilmesi, gerekli durumlarda haciz edilebilmesi için kripto varlık hizmet sağlayıcılarından raporlar isteneceğini ekledi.

Siyasetin 10 yıldır konuşulan kripto varlıklara mevzuat yapmak için geç kaldığını ifade eden Alkin, “1990’larda Türkiye’de olmayan teknolojilerin mevzuatı önceden yapılırdı, kripto varlıklar için geç kalındı.” dedi.

Sponsorluklar hakkında da konuşan Alkin, başta küçük paralarla işin içine giren insanların para büyüdükçe yoldan çıkabileceğini söyledi. Bununla birlikte portföy oluşturmanın öneminden bahsetti. Tüm birikimin tek bir varlığa yatırılmaması gerektiğini vurguladı.

Elon Musk Manipülatör Demiştim!

Prof. Dr. Emre Alkin, daha önce farklı programlarda da Elon Musk ve kripto para dünyasındaki birkaç kişinin manipülatör olduğunu dile getirdiğini hatırlattı. Bitcoin başta olmak üzere kripto paraların fiyatlarının Elon Musk ve benzeri kişiler tarafından şişirildiğini öne sürdü.

Kripto para fiyatını yükselten kişilerden biri olduğunu iddia eden takipçilerine de yanıt verdi: “Kripto paraların benim parlatmama ihtiyacı yok! Zaten ortadalar! Ben dedim diye yükselmedi!”.

Vergilendirmeye Hazırlık Yok, Meseleyi Anlamak İstiyorlar!

Nartalks’un 19. bölümünü buradan izleyebilirsiniz:


Henüz çok yeni bir platform olmasına rağmen zirveye oynayan Türkiye merkezli kripto para alım satım platformu Narkasa hakkında detaylı bilgiye, Narkasa.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version