Muhabbit

NBA Takımı Dallas Mavericks DOGE Kampanyası Başlattı

NBA takımlarından Dallas Mavericks, DOGE ile satın alım gerçekleştiren taraftarlarına $25 değerinde hediye kartı veriyor.

Dogecoin

dogecoin-muhabbit

Dallas Mavs Mart 2021 tarihinde takımın online alışveriş mağazasındaki bilet ve ürün ödemelerinde Dogecoin ($DOGE) kabul edeceğini açıklamıştı. Ayrıca Dallas Mavericks, 2019 yılında biletler ve ürünler için Bitcoin ($BTC) ödemesini kabul eden ilk NBA takımlarından biriydi. Dallas Mavs ve DOGE fanlarını sevindirecek başka bir haber de bugün verildi. Tek bir seferde $150 DOGE değerinde bilet veya ürün satın alımı gerçekleştiren Dallas Mavs taraftarları, takımın online mağazasında alışveriş yapmak için kullanabilecekleri $25 değerinde bir hediye kartı kazanacak.

NBA takımlarından Dallas Mavericks’in sahibi olan Mark Cuban, bilet ve ürün ödemelerini teşvik etmek için DOGE ile beraber bir geri ödeme ödül kampanyası başlattı. Mavs Cyrptomania olarak adlandırılan ödül kampanyasında, takımın online mağazasındaki bilet veya ürün alışverişlerinde ödeme yöntemi olarak DOGE seçen ve tek seferde $150’dan fazla satın alım gerçekleştiren taraftarlar, Dallas Mavs online mağazasındaki alışverişlerinde kullanabilecekleri $25’lık bir hediye kartı kazanıyor. 30 Eylül 2021 tarihinde bitecek olan hediye kartı kampanyasında kullanıcıların yaklaşık 500 DOGE ile (bu haberin yazıldığı an $150 değerindeki DOGE miktarı) Dallas Mavs online mağazasından satın alım gerçekleştirmesi gerekiyor.

Dallas Mavericks’in sahibi ve aynı zamanda da bir DOGE fanı olan Mark Cuban, DOGE’nin bir meme coin olarak geliştirilmesine rağmen, DOGE’nin benimsenmesiyle beraber artık dijital bir para birimi haline geldiğini belirtti.

Milyarder yatırımcı ayrıca, Mayıs 2021 tarihinde DOGE’nin ürün satın alımları açısından diğer kripto para birimlerine göre daha iyi bir performans gösterdiğini belirtti.

2021 yılı içerisinde kripto para ve blok zinciri teknolojisinde önde gelen bir isim olan Mark Cuban, Ethereum tabanlı ölçeklendirme çözümü olan Polygon, NFT protokolü olan Alethea AI ve NFT pazar yeri sağlayıcısı Genius ve CryptoSlam gibi birkaç projeyi de destekledi.

Ayrıca, Amerika Ulusal Beyzbol Ligi takımlarından Oakland Athletics taraftarları da maçlar için DOGE ile bilet satın alabiliyor.

Siz de desteklediğiniz takımınızın kripto para birimleriyle ödeme kabul etmesini ister miydiniz?

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version