Muhabbit

New Balance’dan NFT ve Metaverse Adımı!

Adidas ve Nike’ın attığı metaverse adımlarından sonra, spor ayakkabı üreticisi New Balance da bu kervana katılacak!

adidas nike new balance metaverse

adidas nike new balance metaverse

1906 yılında kurulan Amerikan spor ayakkabı ve giyim markası olan New Balance’tan metaverse adımı gelebilir. Spor ayakkabı markasının son yaptığı ticari marka başvuruları göz önüne alındığında, ilerleyen zamanlarda sanal ürünlerini piyasaya süreceğini söyleyebiliriz.

New Balance’ın, en büyük rakipleri Nike ve Adidas’ın metaverse ve NFT konusunda büyük adımlar attı. New Balance’da bu yarışa dahil olmak istiyor. Ticari marka vekili Gerben, New Balance’ın yaptığı bir başvuruyu fark etti.

Gerben, “New Balance metaverse’e geliyor” diye tweet attı ve devamında şunları söyledi:

New Balance, sanal ayakkabılar, giysiler ve spor malzemeleri için 13 Ocak 2022’de 3 ticari marka başvurusunda bulundu.

Josh Gerben Twıtter

Ticari markalar, metaverse veya sanal evrende sınırsız sayıda ürün tasarlayıp çıkarabilir.

New Balance, Nike ve Adidas’tan Sonra Puma

Nike ve Adidas metaverse adımını çok daha önce attılar. Yakın zamanda Adidas, The Sandbox, Coinbase ve Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) yaratıcıları ile ortaklık kurdu. Nike ise kısa süre önce Roblox ile ortaklık kurdu, metaverse ile ilgili patentler aldı ve yeni nesil koleksiyonlar sunmak için NFT startup RTFTK Studios’u satın aldı.

Ayrıca, ticari marka vekili Gerben kısa süre önce spor ayakkabı ve spor giyim üreticisi Puma’nın New Balance’ın USPTO’ya yaptığı son başvurulara benzer başvurular yaptığını söyledi.

Josh GERBEN TWITTER

Sizce şirketler gerçekten metaverse’e inandığı için mi bu adımları atıyor yoksa herhangi bir fırsat olduğunda bu fırsatı kaçırmamak için mi?

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version