Muhabbit

Newegg, Ödemelerde Shiba Inu (SHIB) Kabul Edecek!

Dünyaca ünlü marka Newegg, kripto para ödeme alternatiflerine bir yenisini ekledi.

Ünlü elektronik e-ticaret mağazası Newegg, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada ödeme aracı olarak Shiba Inu (SHIB) kabul edeceğini duyurdu.

Şirket, Kasım 2021 tarihinde SHIB’i ödeme aracı olarak kabul edeceğine dair açıklamalarda bulunmuştu. Bugünden sonra müşteriler, SHIB tokenlarını kullanarak Newegg‘den alışveriş yapabilecekler.

Dünyanın En Büyük Dijital Reklamı

Newegg aynı zamanda, ödemelerde SHIB token kabul ettiğini dünyanın en büyük dijital reklam panosunda da sergiledi. Dünyanın en büyük dijital “out-of-home (DOOH)” panosu, Los Angeles’da geniş bir binanın üç yüzünü kaplıyor.

12. Ödeme Aracı SHIB Oldu

SHIB tokenı ödeme aracı olarak kabul etmesi Newegg için bir ilk değil. Ödeme aracı olarak ilk kez 2014 yılında Bitcoin’i portföyüne ekleyen şirket, SHIB ile birlikte portföyünü 12’ye çıkardı.

İlginizi çekebilir: SHIBA Nedir? Nereden Satın Alabilirsiniz?

Newegg’de ödeme aracı olarak SHIB token kullanmak isteyen müşterilerin, BitPay opsiyonunu seçerek işlemlerine devam etmeleri gerekecek. Bilindiği gibi bir süre önce BitPay, desteklenen satıcılar için SHIB ödemelerini aktif hale getirdiğini duyurmuştu.

Daha fazla Kripto Para Haberleri için: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version