Muhabbit

NFL efsanesi Rob Gronkowski’nin kripto şilinde son durum!

Mahkeme belgelerine göre, eski NFL efsanesi Rob Gronkowski’nin Voyager Digital’e yapılan yatırım davasında 1,9 milyon dolarlık bir anlaşmayı kabul etti.

Dört kez Super Bowl şampiyonu olan Gronkowski 2021’de Voyager markasının elçisi ve hissedarı olmak için anlaşma imzalamıştı. Ancak şirket bir sonraki yıl iflas başvurusu yaptı.

Mahkeme dosyasına göre, “Tüm Uzlaşan Davalılar toplu olarak 2.425.000 dolar ödemeyi kabul etmelidir” ifadesi yer aldı. Gronkowski, NBA oyuncusu Victor Oladipo ve yarış arabası sürücüsü Landon Cassill gibi isimler önerilen uzlaşmada kayıtlara geçtiler. Belgelere göre mahkeme önerilen anlaşmayı onaylarsa Gronkowski’nin ödemesi gereken toplam miktar 1,9 milyon dolar olacak.

Davalılar arasında Mark Cuban var

Ana davalılar arasında ayrıca Dallas Mavericks’in azınlık hisse sahibi Mark Cuban da bulunmakta. Cuban’ın, Voyager Digital’e yatırım yaptığı iddia edilen davada savunma yapmak üzere şubat ayında ifade vermesi gerekiyordu. Geçtiğimiz yılın sonlarında, Gronkowski’nin eski takım arkadaşı olan oyun kurucu Tom Brady’nin de adı, FTX‘i desteklediği için açılan bir toplu davanın içinde yer almıştı. The Block

Son Yazılar

Exit mobile version