Muhabbit

NFT Marketi OpenSea, Arbitrum’u Platformuna Entegre Ediyor!

OpenSea, platformuna yeni ağları eklemeye devam ediyor. Arbitrum’un OpenSea’ye entegrasonu ile birlikte desteklenen ağ sayısı 5’e yükselecek.

Dünyanın en büyük NFT marketi olan OpenSea, bugün (20.06.2022) yaptığı duyuruda platformuna bir Ethereum Katman 2 ölçeklendirme çözümü olan Arbitrum’u ekleyeceğini duyurdu.

Entegrasyon ile birlikte OpenSea platformunda desteklenen ağ sayısı 5’e yükselecek. OpenSea’nin desteklediği ağlar sırasıyla şöyle: Ethereum, Solana, Polygon ve Klaytn.

İlginizi çekebilir: Popüler NFT Pazar Yeri OpenSea’den Polygon Desteği!

Arbitrum ile Birlikte Yeni Koleksiyonlar Geliyor

OpenSea bugün yaptığı Twitter paylaşımında; Arbitrum entegrasyonu sonrasında platforma ilk olarak Smolverse, GMX Blueberry Club ve Diamond Pepes NFT koleksiyonlarını ekleyeceğini duyurdu.

OpenSea koleksiyon yaratıcılarına seslenerek, lansman sırasında “kendi koleksiyonlarını OpenSea üzerinde bulmaları ve işlem komisyonlarını belirlemeleri” gerektiğini belirtti.

Arbitrum entegrasonu, OpenSea’de işlem hacimlerinin çok yoğun olmadığı bir döneme denk gelecek. Bu ayın rakamlarına bakıldığında platformun; Ocak 2022’de yakalanan ATH (Tüm Zamanların En Yüksek) seviyesi olan 4,8 milyar dolarlık hacimden çok daha düşük seviyelerde olduğu görülüyor.

Diğer NFT marketlerine bakıldığında ise; LooksRare, Terrible, Super Rare ve Magic Eden gibi platformların da benzer döngüsel hareketler yaşadığını görüyoruz.

Arbitrum’da NFT Hareketleri

Arbitrum üzerindeki NFT aktiviteleri şu anda nispeten küçük NFT marketleri olan Stratos ve Agora gibi platformlarda gerçekleşiyor.

Ancak DeFi Llama verilerine göre Arbitrum üzerindeki en popüler koleksiyonlar, şimdiden milyonlarca dolar yatırım almış durumda.

İlginizi çekebilir: Rollup Nedir? Optimistic ve ZK Rollup’lar Nasıl Çalışıyor?

Arbitrum ile ilgili daha fazla haber için buraya bakabilirsiniz.

Daha fazla NFT haberi için: NFT Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version