Muhabbit

NFT Pazar Yeri Blur, 2. Airdrop’un Detaylarını Açıkladı!

Son zamanların popüler NFT platformu Blur, 2. Airdrop’un detaylarını açıkladı! 300 milyon BLUR token 2. sezonda topluluğa dağıtılacak

Son zamanların popüler platformu Blur, 2. Airdrop’un detaylarını açıkladı. 2023 yılında kripto paralarda yaşanmaya başlayan yükseliş, NFT piyasasını da hareketlendirdi. DappRadar’dan alınan verilere göre popüler NFT pazar yeri Blur 1 haftalık süreçte Ethereum NFT ticaretinde, 460 milyon dolarlık bir hacim oluşturarak herkesi şaşkına uğratmayı başardı. Söz konusu bu miktarın, platformun bir önceki dönemine göre %361’lik bir artışa tekabül ettiğini de belirtelim. NFT pazar yeri denilince akla gelen ve sektör lideri OpenSea ise işlem hacminde 107 milyon dolara ulaştı. Üçüncü sıradaki pazar yeri olan X2Y2 ise 11 milyon dolarlık işlem hacmine sahip.

Kısa süre büyük ivme yakalayan platform daha fazla kullanıcıyı hedefleyerek teşvik programlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Blur bu kez ise Twitter üzerinden duyurduğu 2.Airdrop’u hakkında şu ifadelerde bulundu:.

“300 milyon BLUR token 2. sezonda topluluğa dağıtılacak. Ödülleri en üst düzeye çıkarmanın sırrı nedir? Sadakat.”

Blur Sadakat Puanı Nasıl Artırılır? İşte Detaylar!

2. sezon olarak adlandıralan bu sadakat programında Blur kullanan ve diğer platformlardan ayrılan kullanıcıların sadakat puanında artış olacak. Kullanıcının sadakat puanı, listelediği NFT adediyle belirlenecek olup, artan sadakat puanı da, elde edilecek olan BLUR token sayısında belirleyici bir faktör olacak. Aynı zamanda Twitter üzerinden yaptığınız etkileşimlerle de sadakat puanınızı artırabilirsiniz. Blur tweet’lerinin RT edilmesi ya da yorumla birlikte paylaşılmasının sadakat puanınızı artırmanız mümkün. Böylelikle yalnız tweet paylaşımlarınızla BLUR token kazanılması da mümkün kılınıyor.

Söz konusu tüm bu gelişmelerin ardından NFT pazar yeri OpenSea’nin ne tarz bir hamle yapacağı ise büyük merak konusu. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde OpenSea, Blur’un ticaret hacmindeki artışa karşı kendi pazar yeri ücretini geçici olarak %0’a düşürdüğünü ve bazı içerik oluşturucu telif hakkı uygulama korumalarını azaltacağını dile getirmişti.

Bu durum, OpenSea’nin Blur ile rekabeti korumak için attığı adım olarak yorumlanmıştı. Yani OpenSea, elde ettiği liderliği bırakmamak ve kullanıcıları platformu kullanmaya teşvik etmek için gelir kaynaklarını 2. plana koymuş durumda.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla NFT Haberleri İçin: NFT Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version