Muhabbit

NFT Pazar Yeri OpenSea’nin Ticaret Hacimleri Rekor Kırıyor!

NFT’ler yeniden gündemdeki yerini aldı.

OpenSea Muhabbit

OpenSea Muhabbit

NFT sektörü, bu yılın başlarındaki patlamadan bu yana hafif bir düşüş yaşadıktan sonra, şimdilerde yaşadığı ticaret hacimleri ve haftalık satışlar ile yeniden toparlanmaya başladı.

Risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz (a16z) tarafından desteklenen NFT pazar yeri OpenSea son zamanlarda gerçekleştirdiği işlem hacimleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle son aylarda yükselen hacimler, daha ağustos ayı bitmeden bir önceki ayın hacmini geçmiş durumda. Ayrıca NFT pazarı OpenSea, geçtiğimiz ay, risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz (a16z) liderliğindeki B Serisi turda 100 milyon dolar toplamıştı.

NFT hakkında daha detaylı bilgi için; NFT Nedir? başlıklı makalemizi inceleyebilirsiniz.

The Block Research tarafından elde edilen ve aşağıdaki grafikte gösterilen verilere göre, NFT pazar yeri ağustos ayının başından bu yana yaklaşık 800 milyon dolarlık bir hacim gerçekleştirmiş durumda. Önceki aylarla karşılaştırıldığında, temmuz ayında 284,2 milyon dolarlık hacim yaratan OpenSea, haziran ayında ise 125,2 milyon dolar değerinde hacim yaratmıştı.

DappRadar tarafından yayımlanan veriler de, OpenSea’nin son zamanlardaki gözle görülür büyümesinin boyutunu gösteriyor. DappRadar verilerine göre, son 24 saat içerisinde OpenSea yaklaşık 69,5 milyon dolarlık ticaret hacmi ve 70.000’in üzerinde işlem gördü. 

OpenSea

Bunun yanında OpenSea son 30 günde ise 1,32 milyon işlemde 1,17 milyar dolar hacim kazanmış durumda. 

OpenSea Aylık Hacim

NFT Yeniden Gündemde

NFT faaliyeti son haftalarda yeniden gündemdeki yerini almış durumda. Bunda, markaların, ünlülerin ve diğer girişimlerin kendi benzersiz tokenlarını basmaya devam etmesi oldukça etkili oluyor. Bu kapsamda her geçen gün yeni bir NFT pazar yeri piyasaya girmeye devam ediyor.

Bu platformlar içinde en köklü olanları ve sektör tarafından bilinenleri arasında ise, OpenSea ve Rarible gibi önde gelen NFT platformları yer alıyor.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version