Muhabbit

NFT Platformu Terra Virtua, Dijital Koleksiyon Ekosistemini Geliştirecek!

Dijital koleksiyonların popülerliği devam ediyor.

Son zamanlarda hızla artan NFT popülerliği, token sahiplerine dijital sanat, koleksiyon kartları ve daha fazlasının mülkiyetini vermeye devam ediyor. Bu nedenle oldukça popüler olan NFT’lerin potansiyelini gören yatırımcılar bu alana yatırım yapmaya başladı.

Bu kapsamda dijital koleksiyon platformu Terra Virtua, 4 Kasım tarihinde yaptığı bir duyuru ile Woodstock, NGC Ventures ve AU21 Capital gibi fonlardan 2,5 milyon dolarlık destek aldığını açıkladı. Toplanan yatırımın, şirketin kitlesel NFT ekosistemi olarak tanımladığı uygulamanın daha da geliştirilmesi için kullanılacağı bildirildi.

Terra Virtua, oldukça nadir bulunan dijital koleksiyonlar için bir pazar yeri olmasının yanı sıra, sosyal alanlara da güçlü bir şekilde odaklanıyor. 

Platform, kullanıcıların oyun içi öğeler, sanat eserleri, film, müzik ve spor hatıraları dahil olmak üzere dijital NFT koleksiyonlarını sergileyebilecekleri bir dizi özelleştirilebilir sanal alan sağlamaktadır.

Kaynak: terravirtua.io

Platform ayrıca Paramount Pictures, Legendary Entertainment ve Unreal Engine gibi ortakların desteğine de sahiptir. Bunun yanında Top Gun, Lost in Space ve The Godfather gibi filmlerin fikri mülkiyetler hakları için anlaşmalar imzalamıştır.

NFT’lerin olanakları kripto para biriminde ve özellikle blockchain oyun çevrelerinde bir süredir fırtınalar yaratmaktadır. Bunun yanında bu pazarın ana pazarlarda daha önemli bir sıçrama yapacağı beklenmektedir. Örneğin geçmiş yıllarda popüler olan müzik endüstrisindeki mp3 devrimi ve onu izleyen iTunes döneminden sonra NFT’ler sayesinde tüketiciler, bu öğelerin dijital sahibi olma konusunda artık daha rahatlar.

Terra Virtua kurucusu Jawad Ashraf yaptığı bir açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Sadece bölüm boyunca mevcut olan özel Game of Thrones final ürünlerini hayal edin. Buradaki bir oyuncunun bir takım özel ürünlerini almak istemez miydiniz? Ayrıca belirli performanslar sırasında bir konserde satışa sunulan ürünlere de sahip olmak heyecan verici olurdu. İşte bunlar Terra Virtua’dan deneyimleyeceğiniz türden şeyler.”

Daha Fazla NFT Haberleri İçin: NFT Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version