Muhabbit

NFT Tabanlı Blok Zinciri Oyunu CyBall, Coin98 İle Ortaklık Kuruyor!

İki platform, Play-to-Earn sistemini daha geniş bir kitleye ulaştırmak için bir araya geliyor.

cyball coin98

cyball coin98

NFT tabanlı blok zinciri oyunu CyBall, Play-to-Earn oyun çağına yönelik vizyonunu sunmak için Coin98 ile birlikte ortaklık kurduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamada, blockchain meraklıları ve aynı zamanda oyuncular içi her iki ekibin de Play-to-Earn sistemini daha geniş bir kitleye ulaştırmaya kararlı oldukları belirtiliyor. Ayrıca yeni iş birliğinin, blockchain teknolojisini ve geleneksel oyun pazarını ayıran boşluğu dolduracağı da belirtiliyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Coin98’in, CyBall için çoklu zincir oyun ortamına entegre ve aynı zamanda çeşitli topluluklara bağlayan bir portal olacağı dile getiriliyor. Bu ortaklık kapsamında CyBall, Oyna-Kazan sistemini rahatlıkla sunabileceğini ve böylece Coin98 ağının üyelerine üretim fırsatları sunabileceğini söylüyor.

CyBall

CyBall Hakkında

CyBloc Football, futbol temalı NFT tabanlı bir oyundur ve Play-to-Earn modeline sahip olup, kullanıcıların CyBlocs ile bir araya gelmelerine, takas etmelerine ve oyun içinde savaşmalarına olanak tanımaktadır. Cyborg, blockchain ağı üzerinde yer alan, CyBall’ın zincir üzerinde NFT’ler olarak temsil edilen ana varlığı ve oyun içi karakterleri olarak kullanılmaktadır. 

CyBall’ın meta veri tabanı, tüm demografileri karşılayarak oyunun her şeyi kapsayan CyBloc evreni aracılığıyla oyuncular ve blok zinciri teknolojisi arasında köprü görevi görmektedir.

Coin98 Hakkında

Coin98, Coin98 Hub, Coin98 Cüzdan, Coin98 Exchange ve diğerleri dahil olmak üzere, kullanıcılarına swap (takas)staking (stake işlemi)lending (ödünç vermek) ve borrow (ödünç almak) gibi birden fazla blok zincirinde çok çeşitli DeFi hizmetlerine kolaylıkla erişim sağlayan bir DeFi platformudur. 

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Protokol, kullanıcıların merkezi olmayan borsalar, borç verme protokolleri, zincir içi yönetişim, blok zinciri tabanlı oyunlar ve Ethereum, Binance Smart Chain gibi 20’den fazla ağda zincirler arası aktarım gibi DeFi ekosistemine erişmeleri için tamamen kapsayıcı ve kolay bir yol sağlamaktadır.

Web Sitesi: https://cyball.com/

Telegram: https://t.me/CyBallTurkey

Twitter: twitter.com/CyBallOfficial

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz .

Son Yazılar

Exit mobile version