Muhabbit

NFT ve Metaverse Alanına Yapılan Yatırımlar Artıyor!

Dev şirketler yaptıkları yatırımları artırarak sektörde adından söz ettirmek istiyor.

Metaverse-NFT-Muhabbit

Metaverse-NFT-Muhabbit

Son dönemlerin popüler alanları olan NFT’ler ve metaverse dünyası, gelişmeye ve artan kullanım alanları ile günlük hayatın bir parçası olmaya devam ediyor. Bu kapsamda da dev şirketler yaptıkları yatırımları artırarak sektörde adından söz ettirmek istiyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Şimdi ise yapılan bir açıklamada, NFT’ler ve dijital giyilebilir ürünler yaratmaya odaklanan bir şirket olan Space Runners, Pantera Capital ve Polychain Capital tarafından düzenlenen yatırım turunda 10 milyon dolar topladığını duyurdu. 

Şirket, oyunlara dahil edilecek ürünler yaratmak için sanatçılar ve markalarla birlikte çalışacak. Ayrıca bu NFT’ler, etkinliklere gerçek hayatta erişim veya ünlüler ve sporcularla tanışma faaliyetleri için de kullanılabilecek.

İlginizi çekebilir: Metaverse Nedir?

Space Runners’ın kurucu ortağı Won Soh yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Amacımız, yeni güvence altına alınan finansmanla blok zincirinde, uçtan uca Moda ekosistemini inşa etmek.”

Pantera Capital’in ortağı Paul Veradittakit ise yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Pantera, Space Runner’ın blok zincirinde moda ile etkileşim kurmanın yeni bir yolunu açma vizyonunu desteklemekten gurur duyuyor. Metaverse üzerinde moda, gerçek dünyadan daha fazla olmasa da önemli olacaktır.”

Space Runners Adından Söz Ettiriyor

Bilindiği üzere Space Runners, eski NBA Şampiyonları Kyle Kumza ve Nick Young ile ilk koleksiyonunda, dokuz dakikada 10.000 NFT satan NBA Champions Sneaker Collection’ı aralık ayında piyasaya sürdü. 

Bu faaliyet ile adından söz ettiren Space Runners kripto para sektörü ve sosyal medya platformlarında oldukça popüler konuma geldi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version