Muhabbit

Nifty, Warner Bros. ile Beraber Sosyal NFT Platformu Kuruyor!

Nifty, Warner Bros. ile ortak bir proje geliştiriyor!

Nifty

Nifty’nin sosyal NFT platformunun lansmanı, şirketin Warner Bros. ile büyük bir ortaklık ve sektörün en büyük girişim şirketlerinden 10 milyon $’lık yatırım almasının ardından geldi.

Warner Bros. ortaklığı ile geliştirilen Nifty’s, yakında vizyona girecek olan Space Jam: A New Legacy filminden karakterlerin yer aldığı sınırlı sayıda bulunan NFT koleksiyonunu piyasaya süreceğini duyurdu. Film 16 Temmuz 2021’de sinemalarda çıkışını yapacak.

Space Jam NFT’leri, Ethereum yazılım şirketi ConsenSys tarafından geliştirilen Palm NFT Studio teknolojisi ile geliştirildi.

Nifty Büyük Şirketlerden Yatırım Aldı

Nitfy’nin 10 milyon dolar değerindeki yatırım turunda, Samsung Next, Palm NFT Studio, Coinbase Ventures, BBTV Holdings Inc., HENI, Topps, Forerunner Ventures, Dapper Labs, A&T Capital ve Liberty City Ventures gibi birçok önemli yatırımcı yer aldı. Ayrıca Polychain Capital, Ethereal Ventures ve Draper Dragon Fund dahil olmak üzere birkaç melek yatırımcı Nifty üzerindeki hisse sayısını artırdı.

Samsung’un başkan yardımcısı ve Samsung Next girişim grubunun başkanı David Lee, Nifty’nin NFT alanındaki inovasyonunu şu şekilde yorumladı:

İşimiz, önemli teknolojileri, trendleri ve fikirleri belirleyerek geleceği şekillendirmektir. Nifty’nin bu kadar kısa sürede geliştirdiği şey bizi etkiledi ve bunun sonucunu görmek için sabırsızlanıyoruz.

Nifty, NFT odaklı sosyal medya platformunu ilk kez bu yılın Mart ayında duyurdu. Projenin nihai vizyonu, kişisel etkileşimleri artırırken yeni sanat ortamını destekleyen dijital koleksiyonlar için bir sosyal medya topluluğu oluşturmaktır.

NFT sektörü, dijital varlıkların ve buna bağlı olarak dijital koleksiyonlara artan ilgi sayesinde 2021 yılında ciddi anlamda popülerleşti. Daha öncelerde de bildirdiğimiz gibi, NFT satışları bu yılın ilk yarısında 2.5 milyar $’lık bir hacme ulaştı.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version