Muhabbit

Nth Room Skandalı Sonrası Bithumb Da Monero’yu Delist Etti!

Nth Room olayı sonrası, suçluların kullanması nedeniyle zor zamanlar yaşayan Monero, Bithumb tarafından da delist edildi.

Monero

Birçok pornografik içeriğin illegal olarak üretilip paylaşılmasıyla alakalı bir seks skandalı olan Nth Room olayı sonrası, suçluların kullanması nedeniyle zor zamanlar yaşayan Monero, Bithumb tarafından da delist edildi.

2018-2019 arasında özellikle gizlilik üzerine olan yaklaşımı ile ilgi çeken Monero, birçok kripto para borsasında listeleniyordu. 2020 Nisan ayının sonlarında meydana gelen Nth Room olayı sonrası özellikle Monero etkilenen isim oldu. Birçok kripto para borsası, bu skandalın aydınlatılması için emniyet görevlilerine yardım etmeye çalıştı.

Güney Kore merkezli kripto para borsaları ile büyük kripto para borsalarının Güney Kore kollarından durmadan delist edildi. Geçtiğimiz günlerde Houbi Kore gibi kripto para borsalarında kalıcı olarak delist edilen Monero, Bithumb tarafından da delist edildi. 1 Haziran’dan itibaren Monero’yu borsasında listelemeyi bırakacağını açıkladı.

 

Son Yazılar

Exit mobile version