Muhabbit

Nyan Heroes ve IndiGG Partnerliği Gerçekleşti!

Nyan Heroes, IndiGG’nin son partneri oldu. Nyan Heroes oyunu nedir ve ne zaman çıkacak? Haberimizde inceleyelim.

kediler

indigg partnerlik

Nyan Heroes projesinde yalnızca sevimli kediler bulunmuyor. Bu kediler aynı zamanda dev birer makinenin korkulan pilotları! Çalışmalarına başlanan bu güzel oyunda ilgi çekici kedilerin macerasına tanık oluyoruz. Sevimli kediler, büyük birer metal robota dönüşebiliyor ve Nekovia şehrini kurtarmak için savaşıyor.

Uzun zamandır beklenen bu oyun, IndiGG ekibinin de dikkatini çekti ve geçtiğimiz gün yeni bir partnerlik duyurusu yapıldı. IndiGG ve Nyan Heroes artık resmi olarak ortak. Bu ortaklığın bir parçası olarak IndiGG, Nyan Heroes portföyünden 50 adet Nyan NFT’si satın alacak.

IndiGG 50 Adet Nyan NFT’si Alıyor

Hem sevimli hem de güçlü birer pilot olan kedilerin NFT’leri, IndiGG kasasına giriyor. Oyun hala yapım aşamasında ve 2022’nin son çeyreğinde ana lansmanının yapılması planlanıyor.

Bir play-to-earn (oyna-kazan) projesi olan Nyan Heroes’un bir başka misyonu da bulunuyor. Proje ekibinin amacı, aynı zamanda ihtiyaç sahibi hayvanlara yardım etmek. Aralık 2021 tarihinde proje ekibi “Best Friends Animal Society” kurumuna 250 bin dolarlık bir yardımda bulunmuştu.

Daha fazla NFT haberi için buraya bakabilirsiniz.

Nyan Heroes’un Arkasında Kim Var?

Proje ekibi; Riot Games, Ubisoft ve Electronic Arts gibi büyük firmalarda tecrübesi olan profesyonellerden oluşuyor. Nyan Heroes kurucu ve yöneticisi olan Wengie ise, 14 yıllık bir dijital pazarlama geçmişine sahip. Bugün Wengie, iş tecrübesi ve bağlantıları ile sayısı 3 milyonu aşan bir topluluğa hitap ediyor.

Ayrıca Nyan Heroes ekibine danışman olarak önemli isimler katıldı. Bunlardan biri, popüler oyun Axie’nin “influencer”larından biri olan Brycen. Bir diğeri ise Twitch kurucu ortağı Kevin Lin.

Daha fazla GameFi haberi için buraya bakabilirsiniz.

Nyan Sahibi Olmanın Avantajları Nelerdir?

Şu anda bir Nyan NFT’sine sahip olmanın çeşitli avantajları bulunuyor. Bu NFT’leri stake edenler, CNTP token kazanabilirler. CNTP tokenı; oyun içerisindeki silahları, geliştirmeleri ve diğer ekipmanları satın almak için kullanılacak. Oyunun yönetişim tokenı NYN ise yakın zamanda IDO’su yapılacak bir diğer varlık. IDO’nun 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. NFT sahiplerine bu IDO etkinliğinden NYN payı düşecek.

Ayrıca yakın gelecekte “Mech” drop’ları gerçekleşecek. Her 1 Nyan sahibi, rastgele 2 “Mech” sahibi olacak. Mech’ler 3 gruba ayrılıyor: Medic, Assassin ve Warrior. Yani Türkçe ile Sağlıkçı, Suikastçı ve Savaşçı. Her bir grup, belirli oynanış dinamiklerine sahip olacak ve 3 oyun modunda da kullanılabilecekler: Adventure, Battle ve Guild. Türkçesi ile Macera, Savaş ve Cemiyet/Birlik.

Ayrıca Nyan sahiplerine arazi satışları da açılacak. Arazi satışlarının başlangıç tarihi ise 2022’nin son çeyreği olarak planlanmış.

İlginizi çekebilir: FTX’in IndiGG IEO’suna Nasıl Katılabilirsiniz?

Nyan Heroes Yatırımcıları

DeFinance Capital, Three Arrows Capital, Alameda Research, Merit Circle, Mechanism, Skyvision Capital, Infinity Ventures, Solana Capital, Sino Global Capital ve Yield Guild gibi önemli yatırımcılar şimdiden Nyan Heroes ile partnerlik kurmuş durumda.

Bu partnerlerin Chainlink, FTX US, YGG, YGG SEA, Solanart, MGG, Metaplex ve benzeri önemli projelerde yatırımları bulunuyor ve Nyan Heroes bu ekosistemin içerisine girmeyi başarmış.

IndiGG Hakkında

Yield Guild Games’in (YGG) bir alt kuruluşu olan IndiGG, Polygon ağında oluşturulmuş ve oyna-kazan metodolojisine sahip projelerin geliştirilmesine katkı sağlıyor. IndiGG, Hindistan merkezli bir firma ve oyuncular için geleceğin oyun dünyasına adım atabilecekleri bir platform geliştiriyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version