Muhabbit

NYDIG, Houston Rockets’in Ortağı Oldu!

Houston Rockets, NYDIG ile resmi hizmet ortaklığını duyurdu!

NYDIG

NYDIG muhabbit

The New York Digital Investment Group (NYDIG), kripto para benimsenmesini teşvik etme amacı ile NBA takımlarından Houston Rockets ile ortaklık anlaşması imzaladığını duyurdu.

16 Kasım 2021 tarihinde yapılan açıklamaya göre Houston Rockets, NYDIG ile resmi hizmet ortaklığı kurduğunu açıkladı. Bu ortaklık ile NYDIG, Houston Rockets’in stadyumundaki bazı loca koltuklarını “Bitcoin Suites” olarak isimlendirecek.

NYDIG ile yapılan anlaşma, Houston Rockets’in sahibi Tilman Ferritta için önem arz ediyor gibi görünüyor. Geçen haftalarda Tilman’ın sahip olduğu restoranlar, BTC ödül programı başlatacağını açıkladı ve bir ödeme yöntemi olarak BTC’yi kabul edeceğini belirtti.

Tahmini değeri 6.3 milyar $ olduğu düşünülen Fertitta, ABD’de birkaç otelin sahibi ve 5 farklı kumarhanenin de işletmecisi konumunda. Fakat an itibarıyla Fertitta’nın sahibi olduğu bu mekanlarda, BTC ödeme yöntemi olarak kabul görmüyor.

NYDIG Kripto Paraların Benimsenmesini Amaçlıyor!

Bu yıl kripto para sektöründe yer alan şirketler, ABD’nin popüler bir spor organizasyonu olan NBA’e ilgi göstermeye başladı. Önce NBA Top Shot ile Dapper Labs öne çıktı ardından Voyager Digital hayran benimsenmesini elde etmek adına Dallas Mavericks ile bir anlaşma imzaladı.

Bunun yanı sıra Coinbase, kısa bir süre önce NBA ile kripto platformu ortaklığı kurmak adına çok yıllı bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version