Muhabbit

NYSE, NFT Ticareti İçin ‘Ticari Marka’ Başvurusunda Bulundu!

NYSE’nin ticari marka başvurusu gelecekte bir NFT pazar yeri başlatma hedeflerinin de habercisi sayılabilir.

nyse nft

New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE), 10 Şubat’ta NFT’ler de dahil olmak üzere birçok kripto varlık ürünleri için ticari marka başvurusunda bulundu.

NYSE’nin belirttiği ürünler arasında sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik yazılımı, NFT’ler ve çevrim içi pazar yerleri yer alıyor.

“First Trade” koleksiyonlarının ilk serisini ise Spotify, DoorDash, Roblox, Snowflake, Unity ve Coupang oluşturuyor. NYSE ilk önce kendisiyle başlayacak olan bu altı şirkete odaklanmayı ve daha sonra ise topluluğu genişletmeyi planlıyor.

Ticari marka avukatı Josh Gerben‘e göre, NYSE’nin ticari marka başvurusu aslında şirketin yakın gelecekte bir NFT pazar yeri başlatma hedeflerinin açık bir habercisi.

NYSE İlk Kez NFT’lerle İlgilenmiyor!

NYSE’nin ticari başvurusuna göre borsalar, blockchain teknolojisini kullanarak; NFT’lerin, dijital koleksiyonlar ve indirilebilir sanal ürünlerin veri doğrulamasını sağlayabilecek. Bildiğiniz gibi NYSE, NFT’lere ya da metaverse evrenine ilk kez girmiyor. Nisan 2021’de Spotify, Snowflake, Unity, DoorDash ve Roblox için ilk NYSE NFT’lerini çıkartmıştı.

NYSE resmi web sitesinde daha önce, topluluklarına yenilikçi şirketleri davet etmeye devam edeceklerini ve birçok NYSE NFT’sinin geleceğini belirtmişti.

Ayrıca başvuruda, sanal paraların finansal değişimini kolaylaştıracak kripto paraların ticaret hizmetlerini detaylı anlatan bir bölüm de eklendi.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version