Muhabbit

Obama’nın Kıdemli Eski Danışmanı Michael Warren, Ripple’a Katıldı

Ripple, eski ABD Başkanı Barack Obama’nın yönetimindeki eski Beyaz Saray danışmanı Michael Warren’ı, şirketin Yönetim Kurulu’na (BOD) aldı.

Ripple, eski ABD Başkanı Barack Obama’nın yönetimindeki eski Beyaz Saray Danışmanı Michael Warren’ı, şirketin Yönetim Kurulu’na (BOD) aldı.

Başkanlık yönetiminde görev yapmış Michael Warren’ın, Ripple’ın yönetim kuruluna katılması kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Michael Warren ise konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Bildiğiniz üzere Ripple’ın kendi alanında büyümesini engelleyen ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile devam eden anlaşmazlıkları mevcut. Ripple ile birlikte kripto para düzenlemeleri konusunda da önemli çalışmalar yapacağız.

Michael Warren

Michael Warren’ın aynı zamanda küresel bir danışmanlık şirketi olan Albright Stonebridge Group’un Genel Müdürlük koltuğunda oturduğunu da hatırlatalım. Warren daha önce de Clinton yönetimi sırasında Ulusal Ekonomi Konseyi’nin direktörlüğünü icra ediyordu.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Michael Warren’ın yeni görevi hakkında şu ifadelerde bulundu:

Michael Warren’ın sicili ve uzmanlığı, Ripple şirketimiz için paha biçilemez bir kaynak olacağını düşünüyorum.

Brad Garlinghouse

Şirket CEO’su Brad Garlinghouse açıklamalarının devamında, şirketin küresel pazarlardaki varlığını ve şirket ürünlerini genişletmeyi hedeflediklerinin de altını çizdi.

Ripple-SEC Davası!

SEC-Ripple

SEC ve Ripple arasındaki davayı bilmeyenimiz yoktur. Bildiğiniz üzere kripto para yatırımcılarını merakla beklediği bu dava, bir yılı aşkın bir süredir devam ediyor. Bu davanın sonucunda ise Ripple lehine karar çıkması, kripto para piyasası adına önemli bir kazanım olarak nitelendiriliyor.

Ripple şirketinin avukatlığını üstlenen Jeremy Hogan ise davanın 2022 kasım ayında sonlanacağı konusunda kararlı.

Daha fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version