Muhabbit

Oddz Finance’te Son 2 Ayda Neler Yaşandı?

Yeni yılın (2022) başlaması ile birlikte Oddz Finance’te önemli gelişmeler yaşanıyor. Peki son 2 ayda neler oldu? Hep birlikte inceleyelim.

oddz takvim

Merkeziyetsiz bir türev işlemler platformu olan Oddz Finance, Medium hesabından şubat ve mart aylarında (2022) yaşanan gelişmeleri paylaştı. Bu gelişmelerden belki de en önemlileri; platform üzerinde Avalanche mainnet’inin başlatılması ve Oddz Türkiye topluluğunun oluşturulmasıydı.

İlginizi çekebilir: Oddz Finance, Muhabbit ile AMA Etkinliği Gerçekleştirdi!

Oddz Logo Değişimi

22 Şubat 2022 tarihinde Oddz Finance; Harry Potter, Hogwarts ve Alice Harikalar Diyarı’na gönderme yaparak mavi renkli yeni logosunu tanıttı.

BNB Chain Staking Güncellemesi

Süreç içerisinde BNB Chain üzerindeki stake ödülleri güncellendi ve ağırlığın Avalanche ağına verileceği duyuruldu. BNB Chain ağındaki ödüller; yaklaşık olarak günlük birkaç bin token seviyesine çekildi.

Ascendex Güncellemesi

Bu gelişme ile birlikte kullanıcıların; Avalanche ağı üzerindeki ODDZ tokenlarını Ascendex kripto para borsasına yatırabilmeleri sağlandı. Bu adım, Oddz Finance’in Avalanche özelinde attığı adımlardan yalnızca biriydi.

Anyswap Tanıtımı

Avalanche ağındaki büyüme planları dahilinde; ODDZ tokenların aktarılabileceği bir çok-zincirli köprü protokolü olan Anyswap tanıtıldı. Anyswap duyurusu ile birlikte topluluktan olumlu geri dönüşler alındı ve protokol aktif olarak kullanılmaya başladı.

Avalanche Testnet Ödülleri

Oddz Finance’in Avalanche ağında hizmet vermesi adına testnet süreci gerçekleşti. Bu sürece katılan katılımcılar; toplamda 4 bin dolar değerinde olan ODDZ token elde ettiler.

Testnet katılımcılarının görevleri, Avalanche ağına bağlı Oddz platformunu incelemek, işlemler yapmak ve gördükleri eksik ve hataları proje ekibine bildirmekti. Ödüller; bildirilen hataların önem sırasına göre değerlendirilmesi ile birlikte adil şekilde dağıtıldı.

İlginizi çekebilir: Avalanche Network Nedir?

Kadınlar Günü Etkinliği

Oddz Finance, kadınlar gününe özel bir etkinlik düzenledi. 1000 adet ve daha fazla ODDZ stake edenler için sıfır işlem ücretli opsiyon ticaretini başlattı. Etkinlik hala devam ediyor ve koşulları yerine getirenler, platform üzerinde opsiyon satın aldıklarında işlem ücreti ödemiyor.

Oddz Türkiye Topluluğu Başlatıldı

Oddz Finance; global çaptaki büyümesini hızlandırmak için Türkiye topluluğunu kurmaya karar verdi. Açılan Telegram kanalı ile birlikte, proje hakkındaki tüm bilgiler Türk ekip tarafından topluluk ile paylaşılıyor.

Platformunu daha çok duyurmak için Oddz Finance, gelecekte farklı ülkelerde de topluluklar oluşturacağını aktarıyor.

Oddz Finance Türkiye Telegram sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Opsiyonlar V2 Tanıtıldı

Opsiyonlu işlemler için yeni versiyonunu tanıtan Oddz Finance, topluluğun yeni versiyonu nasıl kullanacağına dair de makaleler yayımladı.

Auto-exersise (oto-işlem), auto-compounded staking (oto-bileşik stake), secondary market (ikincil market), strategies (stratejiler) ve deviation pools (türev havuzları) gibi özellikler tanıtıldı ve tüm bu özelliklere Avalanche mainnet’i üzerinde erişmek mümkün.

İlginizi çekebilir: Oddz Finance Opsiyonlar Oto-İşlem Nedir?

Oddz Süper Destekçi Eller Programı

Bu program ile birlikte Oddz Finance; topluluk içerisinde Oddz’a gönül vermiş kişileri tespit ederek ödüllendirdi. İçerik üretilmesi, pazarlama aktivitelerine katılım gibi kriterleri baz alan proje ekibi, uzun zamandır Oddz’u destekleyen topluluk üyelerini ekibe katarak gelecek etkinliklerde aktif olarak değerlendirecek.

Avalanche Adımları

Oddz Finance’in Avalanche mainnet’i ile birlikte platforma olan ilgide ciddi bir yükseliş meydana geldi ve opsiyon satın alımları arttı. Ağ üzerinde ODDZ ve oUSD stake etmek ve önemli getiri fırsatları yakalamak mümkün.

BNB Chain üzerindeki ODDZ ve oUSD stake programları ise bu süreçte durduruldu. Ağ üzerinde ODDZ-BNB çiftinin stake programı ise hala devam ediyor.

Proje ekibi yaptıkları bu tercih için şunları söylüyor:

BNB Chain ağını deneyimlemekten dolayı çok mutluyuz. Ancak Avalanche’ın yenilikçi yapısı; ekosistemimizi Avalanche’a taşıma kararını almamıza sebep oldu. Yine de ODDZ-BNB çifti için stake programımız devam ediyor.

ODDZ Token 1. Yılını Kutladı

8 binden fazla ODDZ sahibi ile birlikte Oddz Finance; yerel tokenlarının 1. yıl dönümünü kutladı. ODDZ token; 10’dan fazla platformda listeleniyor ve 9 milyondan fazla ODDZ token stake edilmiş durumda.

Likidite Madenciliği Programı Başlatıldı

Kucoin ve Gateio gibi önemli kripto para borsalarında Oddz Likidite Madenciliği Programı başlatıldı. Program; HummingBot tarafından alınan teknik destek hizmeti ile sürdürülüyor.

Süreç 24 hafta boyunca devam edecek ve katılımcıların toplamda 60 bin dolardan fazla getiri elde etmeleri sağlanacak.

Aave Opsiyon Seçeneği Geldi

Bu gelişme de şüphesiz çok önemli bir gelişmeydi. Avalanche mainnet’i üzerinde Bitcoin, Ethereum ve AVAX opsiyonları satın alınabiliyordu. Yapılan duyuru ile birlikte opsiyon seçeneklerine Aave de eklendi.

Türev işlemleri DeFi alanına getirmeye niyetli olan Oddz Finance, gelecekte başka kripto para opsiyonlarının da platforma entegre edileceğini söylüyor.

İlginizi çekebilir: Oddz Finance Platformuna, Aave Opsiyon Seçenekleri Eklendi!

Oddz Academy (Oddz Akademi) Güncellendi

Oddz Finance; kullanıcıların daha iyi anlayabilmesi için platformdaki tüm bölümlerin detaylı olarak açıklamasını yapıyor.

Oddz ekibi, son gelişmeleri de içeren şekilde Oddz Academy’yi (Oddz Akademi) güncelledi ve kullanıcıların hizmetine sundu.

Avalanche Mainnet’inde 300’den Fazla Opsiyon Satıldı

Mainnet açılışından bu yana, 10 haftalık etkinlik de devam ediyor. Her hafta 10 bin dolarlık ödüllerin katılımcılar arasında dağıtıldığı etkinlikte, toplamda 100 bin dolarlık ödül dağıtılacak.

Ekibin aktarımına göre şimdiye kadar 300’den fazla opsiyon satın alındı ve toplam işlem hacmi ise 10 milyon 790 bin doları buldu.

İlginizi çekebilir: Oddz, Avalanche Mainnet’ini Başlattı. 100 Bin Dolar Değerinde Ödül Dağıtılıyor!

Topluluğu Gelecekte Neler Bekliyor?

WAGMI (We are gonna make it: Bu işi başaracağız) sloganı ile birlikte 2022 yılında neler yapacağını proje ekibi bize şöyle aktarıyor:

Oddz Finance Hakkında?

Başarılı bir ekip tarafından piyasaya sürülen Oddz Finance; basit, güvenli ve merkeziyetsiz opsiyon trade işlemlerinin birden çok blok zinciri üzerinde yapılabilmesini sağlıyor.

Platformda genel olarak kullanıcıların yapabilecekleri işlemler şu şekilde:

İlginizi çekebilir: Oddz Finance Nedir? Nasıl Kullanılır?

Platformda işlem yapmak için KYC (güvenlik adımları) veya e-mail adresine gerek bulunmuyor. Kullanıcılar cüzdanlarını platforma bağlayarak işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Bu içerik sponsorludur.

Daha Fazla DeFi Haberleri için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version