Muhabbit

Oddz Opsiyonlar Ligi Başlıyor! 55.050 Dolarlık ODDZ Ödül Havuzu!

Oddz Finance yeni etkinliğini Medium ve Twitter hesaplarından duyurdu. Binlerce dolarlık ödül havuzu katılımcıları bekliyor.

Oddz Finance, bir süredir arka planda çalıştığı bol oyun ve ödül içeren heyecanlı bir liderlik tablosu mücadelesi başlatıyor. Şimdi doğrudan konuya girerek, detayları sizlerle paylaşalım.

Oddz Opsiyonlar Ligi

Oddz options ligi, trade deneyimini geliştirmeyi amaçlayan seviye bazlı bir trade yarışmasıdır. Trader’lar her hafta birbirleriyle rekabet eder ve kullanıcılar performanslarına bağlı olarak terfi etme ya da seviye düşme gibi sonuçlarla karşılaşırlar. Başarılı olan trader’lar ODDZ ödülleri kazanma şansı elde ederler.

İlginizi çekebilir: Oddz Finance Nedir? Nasıl Kullanılır?

Ödül Sistemi Nasıl Çalışır?

Yarışmada sırasıyla en düşükten en yükseğe doğru şu 6 seviye yer alacak: Bronze, Silver, Ruby, Gold, Diamond ve Platinum.

Ligin ilk haftasında Bronze seviyesinde başlangıç yapılacak. Bir sonraki hafta ise Silver seviyesinde aktivasyon gerçekleştirilecek. İlk haftanın en başarılı Bronze seviyeli trader’ları, Silver seviyesine geçmeye hak kazanacaklar. Üçüncü ve devamındaki haftalarda da aynı şekilde başarılı trader’lar bir üst seviyeye çıkacaklar. Bronze ve Platinum seviyeleri sırasıyla en düşük ve en yüksek seviye olacaktır.

Lig Ne Zaman Başlıyor?

Opsiyonlar ligi 30 Mayıs 2022 tarihi 14:00 (UTC)’de başladı. Yarışma 11 Temmuz 2022 tarihine kadar 6 hafta boyunca devam edecek. Trader’ların, aşağıda bahsedilen kriterlere göre ilerleyen haftalarda terfi etmesi ya da seviyelerinin düşürülmesi sağlanacak.

Ligin İlk Haftasında Kaç Seviye Olacak?

İlk haftadaki aktif seviye yalnızca Bronze seviyesi olacak. Trader’lar yükselebilmek için her hafta gerekli olan terfi kriterlerini karşılamak zorunda. Oddz Finance, her haftanın sonunda yeni bir seviyeyi aktive edecek ve 6 haftanın sonunda tüm seviyeler aktive edilmiş olacak.

Ligin Ortasında İlk Seviyeden Yarışmaya Dahil Olabilir miyim?

Evet, trader’lar herhangi bir haftada yarışmaya Bronze seviyesinden dahil olabilirler. Katılımcılar ayrıca hafta ortalarında da lige katılabilir ve diğer trader’larla yarışabilirler. Ancak terfi ve seviye düşürme zamanları her haftanın sonunda olmalıdır.

Trader’lar Nasıl Seviye Kazanacak?

Tüm trader’lar her hafta seviyelerini satın aldıkları premium miktarına göre kazanacaklar.

Ödüller Nasıl Dağıtılacak?

Ödül miktarı satın alınan opsiyon premium miktarlarına göre belirlenecektir. Daha fazla premium satın alınması; terfi etme ve daha çok ödül kazanma şansını artıracaktır.

Tüm aktif katılımcılar elde ettikleri seviyelere göre artan şekilde ödüllendirilecektir. Her haftanın sonunda seviyeler ve ödül dağıtımları belirlenerek, ödüller 6 haftalık sürecin sonunda sahiplerine ODDZ token olarak dağıtılacaktır.

Mevcut Haftada Belirli Bir Seviyedeki Tek Yarışmacı Ben isem, O Seviyeye Ait Ödüllerin Tamamını Ben mi Alırım?

Trader’lar adil bir yarışma için daha üst seviyedeki trader’lardan daha çok ödül kazanamazlar. İlgili seviyedeki fonlar, daha yüksek seviyedeki trader’ların haklarını korumak için bir sonraki seviyeye aktarılır. Örnek olarak; bir trader yarışmanın üçüncü haftasında tek Silver seviyesindeki trader ise, maksimum ödül olarak 100 dolar kazanabilir. Geri kalan fonlar Ruby seviyesi havuzuna aktarılarak, o seviyedeki katılımcılar arasında paylaştırılacaktır.

Her Seviyenin Gerekliliklerini Karşılayamazsam Ne Olur?

Trader’lar, satın aldıkları premium miktarına ve kriterleri karşılamalarına göre aynı seviyede kalabilir veya bir alt seviyeye düşebilirler.

Örnek olarak; Silver seviyesindeki trader’lar 70 USDC ve 250 USDC arasında premium ödemesi yaparlarsa bir sonraki hafta yine Silver seviyesinde kalabilirler. Eğer 70 USDC’nin altında premium ödemesi yaparlarsa bir alt seviye olan Bronze seviyesine düşürülürler.

Uyulması Gereken Kriterler

Terfi Kriterleri Nedir?

Mevcut seviyeden en yüksek seviyeye çıkabilmek için aşağıdaki tabloda verilen, her seviye için belirlenmiş minimum premium miktarı kadar ödeme yapılması gerekiyor.

Seviye Düşürülme Kriterleri Nelerdir?

ODDZ Opsiyonlar Ligine Nasıl Katılabilirim?

Katılımcı hesapları opsiyon trade işlemi yaptığı sürece otomatik olarak opsiyonlar ligine entegre edilecektir.

Ödüller, katılımcıların cüzdanlarına her haftanın sonunda tanımlanacaktır. Ancak ödül dağıtımları 10 haftalık bir vesting süreci sonrasında gerçekleşecektir. Daha detaylı bilgi için bu linki inceleyebilirsiniz.

Oddz Finance Hakkında

Başarılı bir ekip tarafından piyasaya sürülen Oddz Finance; basit, güvenli ve merkeziyetsiz opsiyon trade işlemlerinin birden çok blok zinciri üzerinde yapılabilmesini sağlıyor.

Platformda genel olarak kullanıcıların yapabilecekleri işlemler şu şekilde:

Platformda işlem yapmak için KYC (güvenlik adımları) veya e-mail adresine gerek bulunmuyor. Kullanıcılar cüzdanlarını platforma bağlayarak işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla DeFi Haberleri için: DeFi Haberleri

Oddz Finance Türkiye Telegram grubu için tıklayınız.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version