Muhabbit

OGM Pictures NFT Sektörüne Giriş Yaptığını Duyurdu!

OGM Pictures NFT sektörüne girdi!

NFT

NFT

Türk televizyonlarında büyük bir ilgiyle izlenen Camdaki Kız dizisi için OGM Pictures NFT satışı yapılacağı duyuruldu.

OGM Pictures, hem ülkemizde hem de küresel çapta gittikçe popüler bir konu haline gelen NFT sektörüne giriş yaptığını duyurarak bir yeniliğe imza attı.

Ulusal bir televizyon kanalı olan Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisi için bir afiş tasarlatan OGM Pictures, bu görevi Dart Duvar’a vermiş.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Carny.io üzerinde satışa çıkarılan NFT, 50 adet ile sınırlı ve 18 Ekim 2021 tarihinde alıcılarıyla buluşacak.

Bununla birlikte OGM Pictures’tan gelen açıklamalara göre, NFT projesi sosyal sorumluluk projesiyle beraber yapılıyor. OGM’in yaptığı satıştan elde edilen bütün gelir HAYTAP fedarasyonuna bağışlanacak. HAYTAP Türkiye’de Hayvan Hakları konusunda çalışıyor.

NFT ürünlerini satın alan 5 şanslı kişi, Camdaki Kız setini de ziyaret etme fırsatını elde edecek. Dizinin hayranları, hem dijital dünyaya ayak uyduran hem de bunu sosyal sorumluluk projesiyle birleştiren bu duruma bakalım nasıl bir ilgi gösterecek.

NFT Nedir?

NFT’ler, sanat eserler, koleksiyon ürünleri ve mülkiyet belirten kripto paralar olarak öne çıkıyor. Ethereum ağında popülerlik kazanan NFT’ler, 2020 yılından bu yana popülerleşmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda birçok tanınmış sanatçılar, oyuncular ve müzisyenler bu sektöre giriş yaptığını duyurmuştu.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version