Muhabbit

OH! Finance ile Geleceğe Yatırım Yapın!

OH! Finance sadece DeFi meraklıları için değil, aynı zamanda genel geçer yatırımcılar için de yüksek getiri fırsatları sunmak istiyor.

OH! Finance

OH! Finance muhabbit

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan performans belgelerine göre OH! Finance, geleneksel finanstan çok daha fazlasını kullanıcılarına sunmak istiyor.

Belgede, JPMorgan Chase, Bank of America ve CitiGroup’un faiz oranlarına yer veren şirket, bu oranları %0.01 olarak açıkladı. OH! Finance ise bu pozisyonda kullanıcılarına %10 ila %21 arasında faiz getirisi sunuyor.

Peki Oh! Finance Bunu Nasıl Sağlıyor?

Bildiğiniz gibi DeFi protokolleri, kullanıcılara sunduğu ürünler için likiditeye ihtiyaç duyar. Kullanıcılar, bu likiditeyi platforma sağlayarak getiri elde eder. Bunun sonucunda platform, kullanıcının fonlarını mümkün olan en iyi oranlı finans ürününe yatırır.

Protokolün sunmuş olduğu düşük maliyetli yaklaşım, elde edilen kârı kullanıcılara aktarır.

DeFi’ın Farkı Nerede Hissediliyor?

BlockFi, Voyager, Nexo ve Celsius gibi protokoller, yatırımcılarına %8 ila %10 arasında getiri sunuyor.

Diğer protokoller ise sınırları zorlayıp kullanıcılara daha fazla getiri oranı sunmaya çalışıyor. Bu sayede Vesper ve AutoFarm gibi platformlar, 3 milyar $’lık toplam kilitli değere kısa bir süre içinde ulaştı.

Yatırımcıların Arzusu Ne?

Genel geçer bir kripto para yatırımcısı, kullandığı arayüzün kolay ve anlaşılır olmasını tercih eder. Tabi bunların yanı sıra platform iyi bir getiri oranı sunuyorsa, kullanıcıların protokole ilgi göstermesi normal karşılanır.

OH! Finance sadece DeFi meraklıları için değil, aynı zamanda genel geçer yatırımcılar için de yüksek getiri fırsatları sunmak istiyor.

Kullanıcılar, USDC stake işlemine başlayarak platforma bütün iş yükünü yaptırabilir. Protokol, AAVE, CRV, Maker, Compound gibi DeFi protokolleriyle etkileşime girerek yatırımcılar için en mantıklı çözümü tercih eder.

OH! Finance Güvenilir mi?

Denetlenmiş akıllı sözleşmeleri, güvenli Oracle çözümleri ve sigorta desteği ile platform, kullanıcılara güvenli ve kazançlı bir DeFi deneyimi sunmak istiyor.

Neden OH! Finance?

KYC gereksinimine ihtiyaç duymayan platform, aynı zamanda kullanıcılara yatırdıkları varlıkların tam kontrolünü sunuyor. Ayrıca herhangi bir protokole yatırılan fonlar, direkt olarak OH! Finance’in akıllı kontratları tarafından gerçekleştiriliyor. Ve tasarım gereği değiştirilemeyen akıllı sözleşmeler, OH! Finance’i tercih etmek için farklı bir sebep olarak öne çıkıyor. Elbette tahmin edebileceğiniz gibi OH! Finance, kullanıcılara basit ve verimli bir arayüz ile hizmet veriyor.

İlginizi çekebilir: KYC Nedir?

Kendilerine Compound, BlockFi, Nexo, Vesper ve Celsius gibi protokolleri rakip gören OH! Finance, tüm bu protokollerden daha fazla APY sağladığını söylüyor.

Kaldıraçlı OH!

Kısa bir süre içinde çıkış yapacak olan Kaldıraçlı OH!, kullanıcılara maksimum getiriyi minimum risk ile sağlamayı planlıyor.

Bunun yanı sıra toplam arzı 100,000,000 olan OH tokenın %47.17’si token satışı için, %25’i protokol teşvikleri için, %10’u vakıf için ayrılmış. Geriye kalan arz ise, likidite sağlamak, partnerlik anlaşmaları, topluluk teşvikleri, ve strateji anlaşmaları için harcanacak.

Birçok firma ile partnerlik anlaşması imzalayan platform, Avalaunch ve Avalanche’dan da destek alıyor.

Yol haritasını açıklayan platform, bu yılın son çeyreğinde betasını başlatacak ve Avalaunch üzerinde tokenini çıkaracak.

Gelecek yıl ise, platform çalışmalarına devam edecek olan protokol, strateji güncellemeler, staking çalışmaları, internet sitesi güncellemeleri, yönetişim modülünün gerçekleştirilmesi gibi konulara odaklanacak.

OH! Finance’in Türkçe Telegram kanalına davetlisiniz!

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version