Muhabbit

OKB Fiyat Analizi 04.09.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde OKB’yi inceliyoruz. OKB grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

OKB Fiyat Analizi 1

Herkese selamlar, bugün OKEX borsasının tokeni olan OKB’yi inceleyeceğiz. Son OKB fiyat analizimizde kanal yapısına değinmiştik. Olası durumları ve hareketleri değerlendirdiğimiz yazımızın güncellemesini yapacağız. Ayrıca olası fiyat hareketlerini tekrar inceleyeceğiz. Şimdi sizleri daha fazla bekletmeden OKB fiyat, grafik, analiz ve yorum kısmına geçelim.

OKB Fiyat 4 Eylül 2021

Okex Borsasının sağladığı OKB/USDT verilerine göre Ağustos ayı içerisinde 17-25 dolar arasında işlem görmüştür. Eylül ayı mum açılışı 20.5 dolar olup şu an 22.6 dolar seviyesinde işlem görmekte.

OKB Grafik 4 Eylül 2021

OKB fiyat grafiği 04.09.2021. 4 Saatlik grafik, veriler OKEX borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 4 saatlik zaman diliminde ve logaritmik ayarlardadır. Alçalan kanal formasyonumuz yeşil renkle belirtilmiştir. Tradingview aracılığıyla hazırladığım grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) bulunmaktadır.

OKB Analiz 4 Eylül 2021

Mor alanlar destek ve direnç bölgelerimiz olarak bizlere yardımcı olmakta. 18 Ağustos tarihli OKB fiyat analizimizi takip edenler alçalan kanal formasyonumuzu hatırlayacaktır. Henüz alçalan kanal formasyonumuz kırılmadan önce paylaşmıştık, kırılım ile birlikte şu ana kadar %15 oranında bir yükseliş gerçekleştirdi. 18 Ağustos tarihli OKB fiyat analizimizi incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. OKB hakkında güncel düşüncelerimi yorum kısmında detaylı şekilde anlatacağım.

OKB Yorum 4 Eylül 2021

Grafiğimize baktığımızda en yakın direnç bölgesi 24.5-25 dolar seviyesinde bulunmaktadır. Alçalan kanal formasyonu kırılımı sonrası beklentim 24.5 dolar seviyesindeki direnç bölgesini test etmesidir. 20 dolar destek altında zarar kesilebileceği gibi bu seviyelerde risk satışı da yapılabilir. Umarım 24.5 dolar seviyesine kadar yükselir ve fiyat analizi serimizi takip edenler yüksek kâr oranıyla sevinirler.

OKB için güncel yorumum bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version