Muhabbit

OKB Fiyat Analizi 05.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde OKB’yi inceliyoruz. OKB grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

OKB Fiyat Analizi 2-1

Herkese selamlar, bugün OKEX borsasının coini olan OKB’yi inceleyeceğiz. Fiyat analizimizde OKB Coin için detaylı şekilde fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıklarını inceleyeceğiz. Sizleri çok fazla bekletmeden analiz yazımıza geçelim.

OKB Fiyat 5 Aralık 2021

Geçtiğimiz gün 30 dolar seviyesinden yaşanan sert düşüş ile birlikte %33 değer kaybeden OKB, 20 dolar seviyelerini gördü. Şu an grafiğine baktığımız zaman, 23.3 dolar seviyelerinde işlem görmekte.

OKB Grafik 5 Aralık 2021

OKB fiyat grafiği 05.12.2021. 4 Saatlik grafik, veriler OKEX borsasından alınmıştır.

4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz grafiğimizde OKEX borsasının sağladığı OKB/USDT paritesi kullanılmıştır. Grafiğimiz üzerinde bir adet yeşil trend çizgisi bulunmaktadır. Trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Grafiğimizin alt kısmında ise RSI Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

OKB Analiz 5 Aralık 2021

OKB grafiğimizde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. OKEX Coin grafiğimizi uzun bir süredir aynı şekilde takip ediyoruz. Kasım ayının ortalarında yükselen trend çizgisi kaybedildi ve fiyat, trend çizgisi altında hareket etmeye başladı. 23 dolar destek seviyemiz bu bölgede oldukça iyi çalıştı. Bu seviyeden alınan tepkiler ile iki defa trend çizgisine kadar yükseliş gerçekleşti. Yaşanan sert düşüş ile birlikte 23 dolar destek bölgesi altına fitil atarak 20 dolar seviyeleri görüldü. Şu an 23 dolar destek seviyemizin üzerinde bulunması oldukça iyi bir durum.

Bu seviyelerden tepki alınması durumunda 32 dolar seviyesinde bulunan direnç bölgesi ile trend çizgisi kesişimi hedef olacaktır. Umarım güçlü destek bölgesi olan 23 dolar seviyesi kaybedilmez.

OKB Yorum 5 Aralık 2021

Grafik üzerindeki destek, direnç ve trend çizgisi oldukça iyi çalışmakta. Bu nedenle belirtilen seviyeleri takip etmek mantıklı olacaktır.

OKB için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version