Muhabbit

OKB Fiyat Analizi 06.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde OKB’yi inceliyoruz. OKB grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

okb fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda OKX borsasının coini olan OKB’yi inceleyeceğiz. Son OKB fiyat analizinde incelediğimiz yapıyı güncelleyeceğiz ve güncel gelişmeleri ele alacağız. OKX borsasında işlem yapanlar için OKB fiyat grafiği oldukça önemli. Borsa kullanıcılarına, OKB tutmaları halinde belirli avantajlar sağlamakta. Bu nedenle sizleri fazla bekletmeden fiyat, grafik ve analiz başlıklarına geçelim.

OKB Fiyat 6 Mart 2022

Şu an 18,161 dolar seviyesinde işlem gören OKB, 20 dolar seviyesinin altında işlem görmeye devam ediyor. 3 Mart 2022 tarihinde 20 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve 4 saatlik mum kapanışı gerçekleşti, fakat bu seviyeyi tekrar kaybetti. 20 dolar seviyesinin önemini analiz başlığı altında anlatacağım.

OKB Grafik 6 Mart 2022

OKB fiyat grafiği 06.03.2022. 4 Saatlik grafik, veriler OKX borsasından alınmıştır.

OKX borsasının verileri kullanılarak hazırlanan grafiğimizde OKB/USD paritesi kullanılmıştır. 4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Destek, direnç ve düşen trend çizgisinden oluşan grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır. Düşen trend çizgimizden alınan tepkiler ise beyaz ok işaretleri ile gösterilmiştir.

OKB Analiz 6 Mart 2022

Destek ve direnç bölgelerimizi her zaman olduğu gibi mor alanlar yardımıyla belirttim. Son OKX fiyat analizimizde kullandığımız grafiğimizin güncellemesini yapacağız. Düşen trend çizgisinin öneminden bahsettiğim 18 Şubat 2022 tarihli OKX fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Düşen trend çizgisini ve yatay direnç bölgesini kıran OKX markette yaşanan düşüş nedeniyle tekrar trend çizgisinin altına indi. Bu noktada direnç bölgemizi yakından takip etmeye devam edeceğim. Direnç bölgesinin tekrar üzerine çıkılması durumunda yakın stop mesafesi ile pozisyon açmak düşünülebilir. 20 dolar seviyesi aynı zamanda psikolojik direnç bölgesi olarak çalışmakta.

OKB için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde OKB/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version