Muhabbit

OKB Fiyat Analizi 07.03.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde OKB’yi inceliyoruz. OKB grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

okb fiyat analizi ilk versiyon

Geçtiğimiz haftalarda fiyat analizi için seçtiğim coinlerin dışına çıkıp büyük borsaların coin/tokenlarına da bakmaya başlamıştım. Bu konuda güzel geri dönüşler aldım, bundan dolayı bu borsa coinleri için fiyat analizi yazısı hazırlamaya devam edeceğim. Bugün Okex borsasının coini olan OKB’yi inceleyeceğiz.

OKB fiyat grafiği 07.03.2021. Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Grafikteki yeşil alanlar her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgelerimiz. Saatlik grafik olsa da grafikteki fiyat hareketleri büyük olduğu için biraz daha genel destek/direnç bölgelerini belirtmek istedim. Haliyle de alanlar biraz geniş olmuş olabilir. Grafiğe bakar bakmaz önemli bölgeyi direkt olarak siz de seçiyorsunuzdur muhtemelen. Bahsettiğim bölge 19-19,6 dolar bölgesi, fiyat burayı birkaç defa kırmaya çalışmış ancak başarılı olamamış henüz. Bundan dolayı fiyatın burayı kırmasıyla güzel bir yükseliş görmemiz olası.

Grafikte bir de yükselen trend görmektesiniz (kırmızı trend). Fiyat burayı 3 kez test etmiş, mükemmel olmasa da bu trendi takip etmeyi düşünüyorum. Bir de şöyle bir durum var, grafikte fiyat bir direnç bölgesi ile bir trend arasında gidip gelmekte. Yani burada bir yükselen üçgen oluşuyor diye düşünüyor olabilirsiniz. Ancak şöyle bir durum var, bu yükselen üçgenin önceki hareketine bakarsak yapının yükselen üçgene çok da uymadığını söyleyebiliriz. Bundan dolayı burayı bir direnç ve trend olarak ayrı ayrı değerlendirmek daha iyi olacaktır.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version