Muhabbit

OKB Fiyat Analizi 09.06.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde OKB’yi inceliyoruz. OKB grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

okb fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bu akşamki yazımda OKX borsasının tokenı olan OKB’ye ait fiyat grafiğini inceleyeceğim. OKB fiyat grafiğini en son 2022 başında incelemişim. Üzerinden baya zaman geçti. Şimdi hep birlikte grafikteki son durumlar nedir ona bakalım.

OKB Fiyat 9 Haziran 2022

Mayıs ayının başında yaşadığımız düşüş ile birlikte OKB fiyat 10 dolar seviyesinin altına sarkmıştı. Sonrasında fiyat biraz da olsa toparlandı. Yazıyı hazırladığım sırada 11,42 dolar bölgesinden işlem görüyor.

OKB Grafik 9 Haziran 2022

OKB fiyat grafiği 09.06.2022. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında işlem gören OKB süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

OKB Analiz 9 Haziran 2022

Borsa tokenları da kripto para piyasasında yaşadığımız krizden olumsuz bir şekilde etkilendiler. Grafikte de görebileceğiniz üzere OKB fiyatı18-19 dolar bandındayken yaşanan hızlı düşüşler ile birlikte 10 doların altına kadar geriledi. Ancak şu an bu düşüşler en azından durdu ve fiyatlar belirli bir aralıkta hareket ediyor.

OKB özelinde baktığımızda ise fiyatın 13 dolar direncini birkaç kes test etmesine rağmen henüz burayı kıramamış durumda. Sonrasında ise fiyat 11,1 dolar bölgesindeki desteğine inmiş ve burayı aynı şekilde birkaç kez test etmiş ve henüz kırılım gelmedi. Sadece bu iki bilgiye baktığımızda bile bu bölgelerin kısa/orta vadede önemli olduklarını görüyoruz. Haliyle kısa/orta vadedeki işlemlerim için ben bu bölgeleri takip edeceğim. Bunlara ek olarak grafikte bir de düşen trend görmekteyiz. Ancak bu trendin aşırı güvenilir olduğunu söyleyemem. Direkt bu trende göre işlem açmam ama yine de takip edeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde OKB/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version