Muhabbit

OKB Fiyat Analizi 11.11.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde OKB’yi inceliyoruz. OKB grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

OKB Fiyat Analizi 2-1

Herkese selamlar, bugün OKEX borsasının coini olan OKB’yi inceleyeceğiz. Fiyat analizi serimizde borsa coinlerini sıklıkla inceliyoruz. OKEX borsasını kullananlar portföyünde OKB tutarak belirli avantajlara sahip oluyor. Bu nedenle OKB analizi bekleyen okurlarımızın sayısı oldukça fazla. Sizleri daha fazla bekletmeden fiyat analizimize geçelim.

OKB Fiyat 11 Kasım 2021

OKB uzun bir süredir 30 dolar altında işlem görüyordu. Hafta içi yaşanan yükseliş ile birlikte 30 dolar seviyesinin üzerini üzerine çıkmayı başardı. Direnç bölgesinden tepki alan OKB şu an 28.5 dolar seviyesinde işlem görmekte.

OKB Grafik 11 Kasım 2021

OKB fiyat grafiği 11.11.2021. 4 Saatlik grafik, veriler OKEX borsasından alınmıştır.

OKEX borsasının OKB/USDT paritesi kullanılarak hazırlanan grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimiz üzerinde bir adet yükselen yeşil trend çizgisi bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır ve grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) bulunmaktadır.

OKB Analiz 11 Kasım 2021

OKEX Coin grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. Grafik üzerinde dikkat etmemiz gereken en önemli nokta yükselen trend çizgisidir. Yükselen trend çizgisine yapılan temaslar sayesinde oldukça güvenilir bir trend olduğunu anlıyoruz.

Destek ve direnç bölgelerine değinecek olursak 32.5 dolar seviyesinde bulunan direnç bölgesinden tepki alan OKB, 27 dolar destek bölgesine kadar geriledi. Yaşanan düşüş devam eder ve 27 dolar destek bölgesi kaybedilirse, 24 dolar seviyesi yeni alımlar için uygun görünüyor. Yatay destek ve yükselen trend çizgisinin kesişimi güvenli alım bölgesi olarak kullanabiliriz. Bu nedenle grafiğimizi yakından takip ediyor olacağım.

OKB Yorum 11 Kasım 2021

Analiz kısmında belirttiğim gibi güvenli alım bölgesi 24 dolar seviyesindeki destek bölgesi olabilir. Destek bölgesinden yapılan alımlar, yükselen trend çizgisinin altında stop olacak şekilde takip edilmelidir. Diğer yandan 33 dolar seviyesindeki direnç bölgesini de yakından takip etmeliyiz.

OKB için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version