Muhabbit

OKB Fiyat Analizi 18.08.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde OKB’yi inceliyoruz. OKB grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

OKB Fiyat Analizi 1

Herkese selamlar, bugün OKEX borsasının tokeni olan OKB’yi inceleyeceğiz. OKB grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri inceleyeceğimiz analizimize başlayalım.

OKB Fiyat 18 Ağustos 2021

OKEX borsasının sağladığı OKB/USDT verilerine göre 2021 yılı içerisinde en düşük değeri 5.13 dolar, en yüksek değeri ise 44.35 dolar. Şu an 20.9 dolar seviyesinde işlem görmekte.

OKB Grafik 18 Ağustos 2021

OKB fiyat grafiği 18.08.2021. 4 Saatlik grafik, veriler OKEX borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 4 saatlik zaman diliminde ve logaritmik ayarlardadır. Grafikteki veriler Okex borsasının sağladığı OKB/USDT verileridir.  Grafik Tradingview aracılığıyla hazırlanmıştır.

OKB Analiz 18 Ağustos 2021

Grafiğimizde bulunan mor alanlar her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta. Ayrıca grafiğimizde bir adet yeşil kanal yapısı bulunmakta. Kanal üst bandının oldukça verimli şekilde çalıştığını görmekteyiz, fakat kanal alt bandının henüz yeterince test edilmediğini unutmamak lazım. Bu nedenle kanal yapısını takip etmekte fayda var diye düşünüyorum.

OKB Yorum 18 Ağustos 2021

Şu an destek bölgesinde işlem gören OKB için olumsuz bir yön bulunmamakta. 20 dolar destek seviyemiz aynı zamanda psikolojik bir destek bölgesidir. Bu nedenle burada bulunan alıcıların erimesi olumlu bir durum olmaz. Destek seviyemizin kaybedilmesi durumunda en güvenli bölge 17-17.5 dolar olacaktır. Bulunduğu bölgede yakın takibimizde olan OKB için takip edilmesi gerek bölgeleri belirttik, umarım 20 dolar destek bölgemiz kırılmaz ve yatırımcılarını sevindirir.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version