Muhabbit

OKB Fiyat Analizi 26.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde OKB’yi inceliyoruz. OKB grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

okb fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda OKX borsasının coini olan OKB’yi inceleyeceğim. Uzun zamandır OKB fiyat analizi hazırlamadığımı fark ettim. Bu nedenle detaylı şekilde OKB grafiğini inceleyeceğiz. Bakalım OKB grafiğindeki teknik göstergeler bizlere neler anlatıyor.

OKB Fiyat 26 Nisan 2022

20 dolar seviyesinin altında bulunan FTT, şu an 19,72 dolar seviyesinde işlem görmekte.

OKB Grafik 26 Nisan 2022

OKB fiyat grafiği 26.04.2022. 2 Saatlik grafik, veriler OKX borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz üzerinde yükselen trend çizgisi bulunmaktadır. Fiyatın, yükselen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla belirtilmiştir. OKX borsasının OKB/USDT paritesini kullanarak hazırladığım grafik 2 saatlik zaman dilimindedir. Ayrıca grafik TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır.

OKB Analiz 26 Nisan 2022

Mor alanlar yardımıyla destek ve direnç bölgelerimiz belirtilmiştir. Gün içerisinde yükselen trend çizgisine kadar gerileyen OKB, bu seviyeden tepki aldı. 19,3 dolar seviyesi destek ve yükselen trend çizgisinin kesişimi olması nedeniyle güvenli bir bölge olduğunu söyleyebiliriz. 19,2 dolar destek bölgesinin altına düşmesi durumunda yükselen trend çizgisini de kaybedecektir. Bu nedenle destek altında zarar kesilecek şekilde takip edilebilir.

Direnç seviyelerine değinecek olursak 20 dolar ve 21 dolar seviyeleri oldukça iyi çalışmakta. Bu seviyelerden sıklıkla tepki alan OKB, direnç bölgesinin üzerine çıkması durumunda fiyatın üzerindeki baskı azalacaktır.

OKB Yorum 26 Nisan 2022

Grafik oldukça güzel görünmekte. Umarım yükselen trend çizgisinin altına düşülmez ve direnç bölgeleri hedeflenir. OKB için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde OKB/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version