Muhabbit

OKCoin 1 Milyon Dolarlık AVAX Dağıtacak!

Birisi AVAX Airdrop’u mu dedi?

OKCoin

Kripto para cüzdanlarınızı hazırlayın, çünkü kripto para borsası OKCoin müşterilerine 10-50 $’lık AVAX dağıtacak!

San Francisco merkezli kripto para borsası, müşterilerine tam 1 milyon $’lık AVAX dağıtmayı planlıyor. Elde ettiğimiz bilgilere göre OKCoin, önümüzdeki iki hafta içinde bu dağıtımın tarihini de açıklayacak.

OKCoin’in CMO’su Haider Rafique şirketin AVAX dağıtma kararının, “Gerçek dijital mülkiyetin fikrini savunan” bir şirket olması ile bağlantılı olduğunu söyledi.

Avalanche, Ethereum Virtual Machine’i destekliyor ve iddialara göre işlemleri rakiplerinden çok daha ucuz ve hızlı işliyor. Bu arada TrueUSD, geçen ay 1.3 milyar $’lık piyasa değerine sahip olan stablecoinini Avalanche blockchainine taşıyacağını duyurmuştu.

Bu arada, uzun vadeli yatırımcıların yüzünü güldüren detay ise, Eylül 2020’de piyasaya sürülen AVAX’ın %370 oranında değer kazanması oldu.

AVAX’ın yer aldığı ana pazarlar ise Binance, OKEx ve Huobi Global olarak görünmekte. Fakat 3 Şubat’tan itibaren OKCoin’de AVAX’ı listeleyecek.

Bu arada OKCoin’in AVAX Airdrop’u da aynı Stacks Airdrop’u gibi işleyecek. Yani piyasada işlem yapmayan, stake özelliklerini kullanmayan ve borsaya hacim sağlamayan kullanıcılar AVAX Airdrop’undan yararlanamayacak.

OKCoin’in müşterilerinin bir kısmı bu şartların çok ağır olduğunu düşünüyor. Fakat OKCoin’in yaptığı çalışmalar, bu kullanıcıların, borsanın küçük bir kısmını oluşturduğunu gösteriyor.

Ayrıca OKCoin, işlerin yolunda gitmesi halinde AVAX için bir ticaret yarışması ve eğitim programı yapabileceklerini de açıkladı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version