Muhabbit

OKEx Al Sat Robotu Kullanım Rehberi Yayımlandı!

Geçtiğimiz günlerde alım-satım botunu aktive eden OKEx, botun nasıl kullanılacağı ile ilgili önemli bir rehber hazırladı.

okex

okex

Kripto para borsası OKEx, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde alım-satım botunu aktive eden OKEx, botun nasıl kullanılacağı ile ilgili önemli bir rehber hazırladı.

Yayımlanan rehber yazısı bir çeşit eğitim yazısı olarak öne çıkıyor.

Üç Farklı Mod

Üç farklı modu bulunan al-sat robotu kullanıcılar tarafından direkt olarak kullanılabilir durumda. Kullanıcılar tarafından belirlenen özel şartlara göre hareket eden robot, platformdaki spot işlemler için kullanılabiliyor.

Spot örgü, Buzdağı ve TWAP seçenekleri bulunan alım satım robotu sayesinde kullanıcılar, işlemlerini otomatik olarak gerçekleştirebiliyor.

Yapay zeka teknolojisi ile desteklenen robot, kullanıcı tarafından belirtilen şartlara göre otomatik olarak alım satım işlemleri gerçekleştirebiliyor.

Yapay zeka stratejisi, herhangi bir özel ayar gerektirmeden kullanılabilirken, aynı zamanda özel stratejiler de tercih edilebiliyor. Bu sayede kullanıcılar robotu kendi stratejileri ile harmanlayarak işlemlerini yönetebiliyor.

OKEx tarafından kullanıma sunulan alım-satım robotu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

OKEx’e kayıt olmak ve alım satım botunu kullanmak için burada bulunan linke tıklayabilirsiniz.

OKEx tarafından hazırlanan kullanım rehberi: Al Sat Robotu Kullanım Rehberi

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version